Μηνύματα δύναμης από πέντε παιδιά που λαβώθηκαν το 2019, μέσω του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μηνύματα δύναμης από πέντε παιδιά που λαβώθηκαν το 2019, μέσω του greekhandball.com





Αυτές τις ημέρες ας μην ξεχνάμε και εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν τους τελευταίους μήνες του 2019, από σοβαρούς τραυματισμούς σε αγώνες των ομάδων τους και χρειάσθηκε να μπούν στο χειρουργείο, ωστόσο, μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή τους, που με την βοήθεια του Θεού ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με την έως τώρα, πλούσια και απόλυτα θετική, παρουσία τους στα γήπεδα του χαντμπολ.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαριθμήσουμε τα παιδιά που χτύπησαν, άλλωστε, ο αθλητισμός τα έχει αυτά σε όλα τα σπορ και εκείνο που χρειάζεται είναι να κοιτάμε πάντα μπροστά, με δύναμη και αισιοδοξία. Πέφτεις ; Σηκώνεσαι. Αυτή είναι η ζωή.
Ενδεικτικά, μόνο, αναφέρουμε ( με αλφαβητική σειρά ) τις ευχές που είχαν την καλοσύνη, κατόπιν προτροπής μας, να δώσουν στο greekhandball.com πέντε από τα παιδιά τα οποία αφήνουν πίσω την κακιά στιγμή και  ελπίζουν για το καλύτερο, με αγάπη στο χαντμπολ, ενέργεια και θετική  διάθεση, καθώς, ετοιμάζονται να γυρίσουν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη ψυχής και αποφασιστικότητα.
Αισθανθήκαμε ότι είχαμε αυτό το, ηθικό, χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που τραυματίσθηκαν και τους αφιερώνουμε αυτό το θέμα....Παιδιά μας είναι...
Και έστω και αν, πρόσκαιρα, δεν αγωνίζονται, πάντα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.
Να είναι όλα καλά και το 2020 μακάρι να είναι η πιο όμορφη χρονιά στη ζωή τους :      

Νίκος Αντωνόπουλος ( Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας ) :
΄΄ Χρόνια πολλά καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία αγάπη και χαμόγελο!!
Εύχομαι το καινούργιο έτος να φέρει γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους αθλητές που είναι τραυματιες, να σταθούμε γρήγορα στα πόδια μας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο άθλημα το οποίο αγαπάμε, επίσης ευχομαι  λιγότερους τραυματισμούς και περισσότερο παιχνίδι σε όλους!!
Καλή δημιουργική χρονιά  να έχουμε! ΄΄.

Ευτύχης Μανουσέλης ( Δούκας ) :
΄΄Εύχομαι σε όλους και όλες το 2020 να είναι μια τυχερή χρόνια με υγεία χαμόγελα και ευτυχία , μακρυά από τραυματισμούς και ιδιαίτερα στον Δούκα να είναι μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες ! ΄΄

Χρυσή Τροχίδου ( Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ) :
΄΄ Εύχομαι αυτές τις γιορτές να περιτριγυρίζονται όλοι από πραγματική χαρά και να πιστέψουμε όλοι στα θαύματα. Όσο για τη νέα χρόνια και δεκαετία, μέσα από την καρδιά μου ελπίζω να είναι απολαυστική για όλους τους αθλητές. Εύχομαι μέσα από τις δυσκολίες να αγαπήσουμε περισσότερο το άθλημα μας και τη ζωή. Πείσμα, αγάπη και χαρά. Πάνω απ’ολα όμως εύχομαι υγεία σ’ολους τους ανθρώπους΄΄.

Τάσος Τσαμουρίδης ( Φαίακας Κέρκυρας ) :
΄΄ Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο.  Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία , Όνειρα και πολλα Χαμόγελα. Το 2020 να αφήσει τους αθλητές μακρυά απο τραυματισμούς και  να  δώσει αυτό που χρειάζεται ο καθένας για να είναι  ευτυχισμένος!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΄΄.

Κώστας Τσεσμετζίδης ( ΠΑΟΚ ) :  
΄΄ Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά.
Εύχομαι να περάσουν όλοι όμορφες και ξεχωριστές στιγμές με αυτούς που αγαπάνε και να τους βρει το νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Για το νέο έτος εύχομαι να είναι πρωτίστως γεμάτο υγεία και μέσα από τις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων  να μας δώσει την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι ένας ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν σύνολο, εντός αλλά και εκτός γηπέδων΄΄.


No comments