Το φιλότιμο δεν έλειψε ποτέ από το χαντμπολ...Αγώνας για καλό σκοπό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το φιλότιμο δεν έλειψε ποτέ από το χαντμπολ...Αγώνας για καλό σκοπό !


Οι παλαίμαχοι της Δράμας παίζουν για καλό σκοπό και κινητοποιούν φίλους και συνειδήσεις με την όμορφη προσέγγιση τους στον αγώνα του Σαββάτου.
Η Δράμα 1986 Handball υποστηρίζει τον αγώνα με όλες τις δυνάμεις της, επισημαίνοντας σε ανάρτηση της :
΄΄Το Σάββατο 28/12 στις 18:00 στο ΑΠΚ ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ το Δραμινό Handball δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς . Ένα παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό στο οποίο θα συναντηθούν όλοι όσοι με το δικό τους τρόπο στο παρελθόν έβαλαν την δική τους πινελιά για να έχουμε σήμερα αυτό το επίπεδο στο Handball. Ας βρεθούμε λοιπόν όλοι μαζί να θυμηθούμε τα παλιά και να βοηθήσουμε μια οικογένεια που έχει ανάγκη. Το φιλότιμο ήταν χαρακτηριστικό όλων όσοι έπαιξαν Handball. Για μια ακόμη φορά θα λειτουργήσει. Να είμαστε όλοι εκεί΄΄.



Και ο συνάδελφος και παλιός παίκτης του χαντμπολ Παναγιώτης Μαυρίδης  ανήρτησε μία ενδεικτική όσο και σημαδιακή ( για την διαχρονικότητα της αγάπης στο άθλημα )  φωτογραφία, σχολιάζοντας :
΄΄ Μετράμε αντίστροφα για το 5ο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων του Αθλητικού Ομίλου Δράμας και του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας. Ο σκοπός του αγώνα είναι φιλανθρωπικός και οι παίκτες των δύο ομάδων απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να αγοράσει κουπόνια, τα οποία ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία. Το ραντεβού είναι το προσεχές Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Κραχτίδης". Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα΄΄.


No comments