Η ΄΄ δις 18 γκολ ΄΄, αποκαλύπτεται στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΄΄ δις 18 γκολ ΄΄, αποκαλύπτεται στο greekhandball.com



Η 21χρονη Βασιλική Θανοπούλου του Σεριφάτου Αιγίου, έγινε την Κυριακή η παίκτρια που έχει βάλει, έως τώρα στη σεζόν, πιο πολλά γκολ σε έναν αγώνα Εθνικής Κατηγορίας από κάθε άλλην, καθώς, έφθασε τα 18 στην συνάντηση για την Α2 Εθνική Κατηγορία, με τον ΑΣ Ηλιούπολης 2006 ( Σ.Σ. οι προσωπικές φωτο της αθλήτριας, μας δόθηκαν, όπως σε κάθε άλλη σχετική περίπτωση, από την ίδια ).
Ξεκίνησε στις Ελπίδες Πάτρας και από εκεί πήγε στην Ορμή, όπου αγωνίσθηκε σε Νεάνιδες και Γυναίκες, αλλά, τον Ιανουάριο του 2016 έμεινε δίχως ομάδα η Πάτρα και έτσι η Βασιλική μετακινήθηκε στο Αίγιο.
΄΄ Το γεγονός ότι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος δεν έχει αυτή την στιγμή γυναικεία ομάδα χαντμπολ ενώ σε άλλες πόλεις υπάρχουν παραπάνω από μία ομάδες στην Α΄ Κατηγορία,  είναι δυσάρεστο γιατί δεν δίνει την ευκαιρία σε νεότερα κορίτσια να έλθουν σε επαφή με το άθλημα και να το αναδείξουν ΄΄ σχολιάζει στο greekhandball.com η Βασιλική Θανοπούλου.
Μαζί με άλλες 10 κοπέλες από την Πάτρα, σχεδόν όλες πρώην αθλήτριες της Ορμής, μοιράζονται σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και πηγαίνουν, 4 φορές την εβδομάδα, για προπονήσεις στο Αίγιο με το Σεριφάτο, καλύπτοντας, συνολικά, 80 χιλιόμετρα την ημέρα.
΄΄ Δεν είχαμε άλλη επιλογή, ωστόσο, το Σεριφάτο μας καλύπτει ως ομάδα και μας προσέχει, είναι καλά εδώ΄΄ επισημαίνει η φοιτήτρια του Χημικού Πατρών ( Σ.Σ. λαθεμένα, γράψαμε ότι σπουδάζει φαρμακευτική, στο ρεπορτάζ της Κυριακής )
Η ΄΄ δις 18 γκολ΄΄  θέλει να ασχοληθεί με το κομμάτι της έρευνας στη Χημεία και προς το παρόν, έστω με κόπο, συνδυάζει αρμονικά σπουδές και χαντμπολ.
΄΄ Δεν είναι εύκολο, αλλά, ακόμα και όταν από το Πανεπιστήμιο φεύγω κατευθείαν για το γήπεδο, νιώθω όμορφα ΄΄ παραδέχεται η Βασιλική.





Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Βασιλική πέτυχε 18 γκολ σε ένα μας ενώ στο παρελθόν, στις Κορασίδες των Ελπίδων, είχε σημειώσει 14.
΄΄ Βρήκαμε γρήγορα τα πατήματα μας στον αγώνα, είχαμε φουλ ευστοχία, καλή συνεργασία, κατάλληλη ψυχολογία, όλα πήγαν καλά ΄΄ μας  εξηγεί η Βασιλική.
Κάθε Παρασκευή, η προπόνηση ξεκινά στις 9.30 μ.μ.  και οι Πατρινές αθλήτριες του Σεριφάτου, επιστρέφουν σπίτι τους μετά τα μεσάνυχτα.
΄΄ Χρειάζονται θυσίες από όλους, όμως, η ομάδα μας είναι καλή, έχουμε πάντα την άνοδο στο πίσω μέρος του μυαλού μας και προσπαθούμε ώστε να βγαίνει στους αγώνες ότι και στις προπονήσεις ΄΄ σχολιάζει η Βασιλική.


Επισημαίνει βέβαια ότι ΄΄ η Σχολή είναι η προτεραιότητα της και το χαντμπολ το χόμπυ της ΄΄, όμως, βεβαιώνει ότι ΄΄ θα ήθελε να παίξει και πάλι στην Α1΄΄.
Οι γονείς της δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό, όμως, στα γήπεδα ξεχωρίζει και ο 18χρονος αδελφός της Θάνος, μέλος της Κ-19 της Παναχαϊκής στο ποδόσφαιρο.
Στο Σεριφάτο αγωνίζονται ακόμα 5 φοιτήτριες, οι Αποστολοπούλου ( Μηχανολόγων Μηχανικών ), Αυγέρη ( Νηπιαγωγών ), Πουμπουλίδου ( Διοίκηση Επιχειρήσεων ), Καρακίτσου ( Νοσηλευτική ), Παπανικολάου ( Τεχνολογία Τροφίμων ).

Νίκος Δελαγραμμάτικας 

  

No comments