Χειρουργήθηκε η Αποστολίνα Δημητρίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χειρουργήθηκε η Αποστολίνα Δημητρίου


Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε η παίκτρια της Δόξας Βύρωνος  Αποστολίνα Δημητρίου. Η πρωταθλήτρια Κόσμου και Μεσογειονίκης με την Εθνική Beach Handbal είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα της ομάδας της κόντρα στον Πανιώνιο στις 24 Νοεμβρίου. Η αθλήτρια χειρουργήθηκε χθες (10/12) στο νοσοκομείο Κυανός Σταύρος στη Θεσσαλονίκη και πλέον ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της αποκατάστασης.
Η ομάδα της,Δόξα Βύρωνος, με ανάρτησή της στο facebook, έδωσε τις ευχές της για την γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση. Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Σήμερα (σ.σ. 10/12) το πρωί η αθλήτρια του γυναικείου μας, παγκόσμια πρωταθλήτρια και μεσογειονίκης (BEACH HANDBALL) Αποστολίνα Δημητρίου χειρουργήθηκε στην κλινική Κυανός Σταύρος στη Θεσσαλονίκη από τον ορθοπεδικό Κ. Μαναβή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στον αγώνα Δόξα Βύρωνος - Πανιώνιος στις 24/11/2019, όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η μεγάλη αθλητική οικογένεια της Δόξας Βύρωνος ευχαριστεί θερμά το νοσοκομείο Κυανός Σταυρός (Θεσσαλονίκης) καθώς και τον διακεκριμένο ορθοπεδικό Κο Μαναβή και εύχεται στην Αποστολίνα μας καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ενεργό δράση."


No comments