Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ



Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται μεθαύριο (01/12, 12:15, TV) την ΑΕΚ, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ανδρών. Η Ένωση είχε επικρατήσει, εκτός έδρας, του Ιωνικού, πριν από 20 ημέρες, για το Πρωτάθλημα.
Ο παίκτης των Κυανόλευκων, Γιώργος Μαντζόπουλος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Handball Premier. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να κοιτάξουμε στα μάτια την ΑΕΚ. Πάμε για το καλύτερο δυνατό».
Η ομάδα του Μάκη Παπακώστα θα στερηθεί τους τραυματίες, Παπαπούλιο, Χελιώτη.
Από την άλλη, ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάριος Μωραΐτης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, κόντρα στη Δράμα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου. Ο προσεχής αντίπαλός μας, Ιωνικός, είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του και γι' αυτό απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει να παίξουμε πυκνή, δυνατή άμυνα, για να βγάλουμε εύκολους αιφνιδιασμούς. Έχουμε διορθώσει τα λάθη, που κάναμε στην προηγούμενη αναμέτρησή μας απέναντι στον Ιωνικό. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και πάμε για την νίκη».
Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η Ένωση.

No comments