Pregame: Φοίβος Συκεών- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φοίβος Συκεών- ΑΕΣΧ Πυλαίας



Φοίβος Συκεών και ΑΕΣΧ Πυλαίας συγκρούονται για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ανδρών στο κλειστό γήπεδο των Συκεών,το  Σάββατο (30/11, 18:00). Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν με σχετική άνεση τον Αλέξανδρο Αξιούπολης (νίκη με 26-18) και πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο. Η ομάδα του Φοίβου θα παραταχθεί χωρίς απουσίες και ο αρχηγός της ομάδας, Άρης Μανωλούδης,με αφορμή την αυριανή (30/11) αναμέτρηση, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας :

"Η Πυλαία είναι μια πολύ καλή ομάδα και έρχεται από μια καλή εμφάνιση και την νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν μέσα στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κυρίως όμως στην άμυνα. Ευελπιστώ πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες."

Η Πυλαία πήρε μια σπουδαία νίκη στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, με πολλαπλά αγωνιστικά και βαθμολογικά οφέλη. Στόχος των παικτών του Πάνου Γούσιου είναι να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Ο παίκτης της ομάδας, Γιάννης Αλατσατιανός, δήλωσε στο greekhandball.com:

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στο φίλο μου τον Τσεσμετζίδη που χτύπησε στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι.Γρήγορα πάλι στα γήπεδα Κώστα. Προερχόμαστε από δυο πολύ δύσκολες νίκες απέναντι σε Αερωπό και ΠΑΟΚ που μας μεγαλώνουν σαν ομάδα. Θα πρέπει όμως να υπάρξει συνέχεια και να μην επαναπαυθούμε. Η ομάδα του Φοίβου είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Handball Premier,όμως εμείς με την κατάλληλη σοβαρότητα νομίζω ότι
θα φύγουμε με την νίκη,η οποία σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση θα κρατήσει ψηλά την ψυχολογία μας,για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Η διοργάνωση του κυπέλλου είναι για μας μια ευκαιρία να πάρουμε παραπάνω παιχνίδια και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά γεμάτη έδρα."

No comments