Pregame: ΧΑΝΘ - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΧΑΝΘ - Δούκας



Η ΧΑΝΘ φιλοξενεί, μεθαύριο (01/12, 17:00) τον Δούκα, για το Κύπελλο Ανδρών. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες και το γεγονός αυτό χρίζει αυτομάτως φαβορί το αθηναϊκό σύνολο, αν και οι Θεσσαλονικείς είναι σύνολο με δυναμική.
Ο παίκτης της ΧΑΝΘ, Νίκος Αρβανιτίδης, ανέφερε στο greekhandball.com: «Είμαστε πρώτοι στην Α2 (2ος όμιλος), αλλά παίζει ρόλο το γεγονός ότι με τον Δούκα μας χωρίζει μια κατηγορία. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο, εμείς θα τα δώσουμε όλα και ευχόμαστε να γίνει ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δύο σωματείων. Θα ήταν πολύ καλό να προχωρούσαμε στην διοργάνωση. Καλούμε, επίσης, τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να ενισχύσει την προσπάθειά μας».
Αμφίβολος για τους Θεσσαλονικείς είναι, λόγω τραυματισμού, ο Μπαϊρλής.
Ο αθλητής του Δούκα, Νίκος Κρητικός, υπογράμμισε, επιπλέον, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από τρία αρνητικά αποτελέσματα. Ο αγώνας του Κυπέλλου αποτελεί ευκαιρία για εμάς, ώστε να χτίσουμε σερί καλών εμφανίσεων έως την διακοπή των Χριστουγέννων. Στόχος μας είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».
Ο τεχνικός των Εκπαιδευτηρίων, Κώστας Μπούνας, έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

No comments