Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας- Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας- Αερωπός Έδεσσας


Ζαφειράκης Νάουσας και Αερωπός Έδεσσας αναμετρώνται για το Κύπελλο ανδρών αύριο (30/11, 18:00) στο ΔΑΚ Νάουσας. Η Νάουσα, λόγω της παραίτησης της Αναγέννησης Άρτας προκρίθηκε απευθείας στη φάση των "16" και καλείται να δώσει έναν αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν απουσίες και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Δεληχρήστος είπε στο greekhandball.com :

"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να βγούμε υγιείς μέσα από το παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου. Ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με Φοίβο Συκεών και ΧΑΝΘ. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και μαζί με τον φίλο μου προπονητή της Έδεσσας, Γιάννη Πηλαλίδη, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα που θα ανταμείψει τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών. Σκοπός είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην τριταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Προσωπικά, πέρασα τα τελευταία τρία χρόνια στον Αερωπό και πραγματικά όλα τα παιδιά είναι μέσα στη ψυχή μου. Ευελπιστώ ότι το θέαμα που θα δούμε θα είναι πολύ καλό. "

Ο Αερωπός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη του επί του Άρη Νίκαιας για την όγδοη αγωνιστική της Handball Premier. Ο σύλλογος της Έδεσσας καλείται να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι σε διάστημα λίγων ημερών (έχουν προηγηθεί το παιχνίδι του πρωταθλήματος και οι δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Νέβα). Ο παίκτης της ομάδας, Πέτρος Βαφείδης τόνισε στην ιστοσελίδα μας:

"Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα υψηλού κινδύνου για τον θεσμό του κυπέλλου .Μετά από ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ιωνικό η καταπόνηση είναι μεγάλη και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Παίζουμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που θα θέλει σίγουρα να αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες της πρώτης κατηγορίας όπως έκανε και τα περασμένα χρόνια για την ίδια διοργάνωση . Από την άλλη, οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Το κύπελλο πάντα ήταν ένας από τους στόχους που θέτουμε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου."





No comments