Pregame: Δράμα - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα - ΑΕΚ



Δίχως απώλειες θέλει να περάσει από την έδρα της Δράμας η ΑΕΚ, στην αυριανή (27/11, 16:30) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Ένωση έχει πετύχει το 7/7, ενώ η Δράμα έχει συγκεντρώσει 7 πόντους και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 12 ομάδων.
Ο παίκτης των αυριανών γηπεδούχων, Χρήστος Χαϊτίδης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην αήττητη ομάδα της ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, παρά τις απουσίες, και να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε από ένα τέτοιο ματς. Περιμένουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας στο γήπεδο, για να μας στηρίξει, όπως έχει κάνει τόσες φορές και πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός αγώνας».
Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη θα στερηθεί, λόγω τραυματισμών, τους Τουνγκελίδη, Αντάμοβιτς, Τσιτσίγκο, Καφαντάρη, Σίνα.
Από την άλλη, ο παίκτης των Αθηναίων, Στάθης Ζαμπούνης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και στόχος μας είναι αφενός να πάρουμε τους δύο βαθμούς και αφετέρου να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα, για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».
Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πλήρης. Ο τεχνικός, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν συμπεριέλαβε, για λόγους τακτικής, στην αποστολή τον Γεωργιάδη, ενώ κάλεσε τον δεύτερο τερματοφύλακα, Ασλή.

No comments