O Oζμουσούλ ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ (;) - Ποιές ομάδες προτιμά και ποιές δεν θέλει ο προπονητής της Ένωσης, Δ. Δημητρούλιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O Oζμουσούλ ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ (;) - Ποιές ομάδες προτιμά και ποιές δεν θέλει ο προπονητής της Ένωσης, Δ. Δημητρούλιας


Ζητήσαμε από τον προπονητή της ΑΕΚ Δημήτρη Δημητρούλια να τοποθετηθεί στο greekhandball.com  αναφορικά με την δυναμικότητα των 8 ομάδων, από τις οποίες θα προκύψει η αντίπαλος της Ενωσης στην κλήρωση της Τρίτης στο ΕHF Challenge Cup.
Προφανώς, η δυναμικότητα όπως και η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, μετά από 3 μήνες, όταν δηλαδή θα γίνουν τα παιχνίδια, δεν μπορεί να είναι η ίδια, καθώς άλλωστε μεσολαβεί και μεταγραφική περίοδος, ωστόσο, η γενική άποψη δεν αλλάζει.
Οι απόψεις του κ.Δημητρούλια :
΄΄Πριν από όλα, δεδομένο είναι ότι η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Είναι θετικό επίσης ότι θα έχουμε χρόνο μπροστά μας, ώστε να προετοιμασθούμε.
Δύο ομάδες  δείχνουν ότι ξεχωρίζουν σε επίπεδο από τις οκτώ.
Η σουηδική Αλίνγκσας είναι πολύ δουλεμένη και δεμένη ομάδα, θα έχουμε την χειρότερη δυνατή κλήρωση μαζί της, αλλά, έστω και αν τώρα είναι σε τρελή φόρμα και πηγαίνει με σπασμένα φρένα, ενδεχομένως να τους βρούμε σε άλλη κατάσταση στη συνέχεια. Ομάδα με πολύ υψηλή αθλητικότητα, θα χρειασθεί σοβαρή υπέρβαση από μέρους μας.
Στη συνέχεια, ακολουθεί σε δυναμικότητα, είναι η νορβηγική Ντράμεν  που αντικατέστησε τον πλαίϋ μαίηκερ της που έπαθε χιαστό πριν από 1 μήνα, έχασε ρυθμό, όμως έστω και αν είναι από αυτές που δεν θέλουμε, η πολύ καλή ΑΕΚ μπορεί να την αποκλείσει, παρά την μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία της.
Οι άλλες 6 ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και η κλήρωση μαζί τους είναι, περισσότερο ή λιγότερο, βατή.
Η Χάλντεν είναι αθλητική ομάδα σε πιο ισχυρό πρωτάθλημα από το δικό μας, όμως, μπορούμε να την προσπεράσουμε, όπως και την Βέρνη με το υψηλό μπάτζετ και το καλό ρόστερ αλλά και την Ραμάτ Χάσρον.
Οι τσέχικες ομάδες, Ντούκλα και  Κάρβινα είναι πιο καλές από την Βογκόσκα, ωστόσο, η συγκεντρωμένη και φορμαρισμένη ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί.
Η τουρκική Μπεϊκόζ είναι μία σοβαρή ομάδα, για την οποία υπάρχει ένα πιθανό σενάριο να πάρει τον Γιουνούς Οζμουσούλ. Η κλήρωση μαζί της, επίσης, είναι βατή΄΄.


No comments