EHF Challenge Cup : Η κλήρωση της ΑΕΚ στη φάση των 16 της διοργάνωσης . Η ΑΕΚ με την Ντράμμεν από την Νορβηγία. Τα 8 ζευγάρια. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EHF Challenge Cup : Η κλήρωση της ΑΕΚ στη φάση των 16 της διοργάνωσης . Η ΑΕΚ με την Ντράμμεν από την Νορβηγία. Τα 8 ζευγάρια.




Καλημέρα σας. Το  greekhandball.com  είναι κοντά σας ώστε να σας ενημερώνει live για την κλήρωση της ΑΕΚ στη φάση των 16 του EHF Challenge Cup.
Θυμίζουμε :
Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στην σελίδα του EHF European Cup στο Facebook και στο κανάλι ehfTV youtube και θα υπάρξει επίσης ζωντανό ticker στο www.eurohandball.com μαζί με την ζωντανή κάλυψη στο @ehf_ec Twitter.

https://www.facebook.com/ehfeuropeancup/videos/2395638870676722/
https://youtu.be/u1sooqfT0-E

Τα γκρουπ δυναμικότητας :

1ο γκρουπ: CSM Βουκουρεστίου ( Ρουμανία ), Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία), Μαδέιρα (Πορτογαλία), ΑΕΚ (Ελλάδα), Βάλουρ (Ισλανδία), Νέβα ( Ρωσία ), Bίκτορ (Ρωσία), Ρεντ Μπόις (Λουξεμβούργο).

2ο γκρουπ: Ντράμεν ( Νορβηγία ), Χάλντεν (Νορβηγία), Ντούκλα Πράγας ( Τσεχία ), Κάρβινα (Τσεχία),  Ραμάτ Χάσρον (Ισραήλ), Βέρνη (Ελβετία), Αλίνγκσας (Σουηδία), Μπεϊκόζ (Τουρκία).



Η ΑΕΚ βγήκε πρώτη

Αντίπαλος της η Ντράμμεν από την Νορβηγία

Tα 8 ζευγάρια της φάσης των 16 :

ΑΕΚ-Ντράμμεν 
Ραμάτ Χασρόν-Βίκτορ
Μπέϊκοζ-Βάλουρ
Χάλντεν-Νέβα
Μαδέϊρα-Κάρβινα
Ντούκλα Πράγας-Ρεντ Μπόϊς
Βέρνη-Ποτάϊσα Τούρντα
Αλίνγκσας-Βουκουρέστι





Πρώτο ματς για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
 Οι αγώνες των «16» του EHF Challenge Cup  είναι προγραμματισμένοι για 8-9 και 15-16 Φεβρουαρίου 2020.
Δημήτρης Δημητρούλιας ( προπονητής ΑΕΚ )  : ΄΄ Σίγουρα δεν σταθήκαμε τυχεροί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προετοιμασθούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πολύ καλή ομάδα η Ντράμμεν, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Πρέπει να επιστρατεύσουμε όλα τα όπλα μας και να παίξουμε πολύ καλά ώστε να προκριθούμε. Σίγουρα πάντως και για την Ντράμμεν, αυτή  η κλήρωση δεν ήταν καλή ΄΄.    

No comments