Pregame: Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΣΧ Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΣΧ Πυλαίας



Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Πυλαία στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της Handball Premier,στο κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων» . Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόνο νίκες και θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Πυλαία μπορεί να κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας στην τελευταία αναμέτρησή της για το πρωτάθλημα, ωστόσο έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν προσφέρεται για βαθμολογική ανάκαμψη, αλλά στόχος είναι μια καλή εμφάνιση, η οποία θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει συνέχειας. Για τους γηπεδούχους αμφίβολος είναι ο Αρτούρ Καρβάρτσκι (διάστρεμμα).Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Έδεσσα, ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει του αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη».

Ο Πάνος Γούσιος από την άλλη πλευρά δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αντώνη Μέτση και Μπάμπη Ανανιάδη, ενώ Μάρκος Ζαφείρης και Ραντούλε Ραντούλοβιτς θεωρούνται αμφίβολοι. Ο παίκτης της Πυλαίας, Γιάννης Αλατσατιανός είπε στην ιστοσελίδα μας σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι:

 «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε τέτοια παιχνίδια προσπαθούμε να έχουμε ανταγωνιστική εικόνα. Θα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεδομένου και του μικρού μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να αποκτήσουμε εμπειρίες».

No comments