Pregame: Δράμα Bianco Monte- Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte- Φαίακας Κέρκυρας



Δράμα Bianco Monte και Φαίακας Κέρκυρας αναμετρώνται για την έκτη αγωνιστική της Handball Premier σε ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Οι δύο σύλλογοι, μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος, έχουν την ίδια βαθμολογική συγκομοιδή (4 βαθμούς) και γι΄ αυτό το λόγο η αναμέτρηση της Κυριακής (10/11) αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Το σύνολο του Σάκη Βαλαβάνη αν και προέρχεται από ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πλέον ο σκοπός είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η Δράμα θα παρουσιαστεί πλήρης και ο παίκτης της, Ανέστης Κοβογλανίδης δήλωσε στο greekhandball.com:

"Καταρχάς είναι μια δύσκολη αναμέτρηση στα όρια του ντέρμπι, αν αφαιρέσουμε τον τοπικό χαρακτήρα της έννοιας. Είμαστε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμενοι και δεν δεχτούμε εύκολα γκολ από αντεπιθέσεις λογικά η αναμέτρηση θα κριθεί στην άμυνα των δύο ομάδων και στο ποιος το θέλει περισσότερο."

Ο Φαίακας Κέρκυρας, ο οποίος ηττήθηκε στην έδρα του από τον Δούκα την προηγούμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Δράμα χωρίς απουσίες, και όπως τόνισε και ο παίκτης του Τάσος Δέσπος στην ιστοσελίδα μας, η ομάδα του θα επιδιώξει να φανούν τα αποτελέσματα της προπόνησης και μέσα στο γήπεδο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η Δράμα είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Κάθε χρόνο πάει όλο και καλύτερα. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να βγάλουμε τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα στο γήπεδο."

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα ERTSPORTS και φυσικά από το greekhandball.com, το οποίο  θα σας μεταφέρει την εξέλιξή του.

No comments