Η Βέροια 2017 στην αυστριακή τηλεόραση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Βέροια 2017 στην αυστριακή τηλεόραση



Θέμα αναφορικά με το επικείμενο παιχνίδι της Χάντμπολ Γκραζ, με την Βέροια 2017 έκανε η αυστριακή χώρα. Η ομάδα της Ημαθίας θα ταξιδέψει την προσεχή Πέμπτη (14/11) για την Αυστρία, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (15/11) και το Σάββατο (16/11) την Χάντμπολ Γκραζ, για το Τσάλεντζ Καπ. Η αποστολή της Βέροιας 2017 θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (17/11).
Το τηλεοπτικό δίκτυο ORF-TVthek αφιέρωσε χρόνο στο δελτίο ειδήσεών του, στο ρεπορτάζ με αφορμή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, και το greekhandball.com μετέφρασε από τα γερμανικά...



Αρχικά, ο ρεπόρτερ ανέφερε σχετικά με την Χάντμπολ Γκραζ: «Η ομάδα ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια και από τότε συνεχώς ανεβαίνει. Το παιχνίδι, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι το αποκορύφωμα». Στη συνέχεια, η προπονήτρια, Λολίτα Μαγκελίνσκας, τόνισε: «Είναι κάτι το ιδιαίτερο, όχι μόνο για εμένα και την ομάδα, αλλά συνολικά για μια αθλητική καριέρα. Αυτό το παιχνίδι θα παραμείνει, σε κάθε περίπτωση, μια ανάμνηση».
Η 26χρονη πλέι μέικερ, Άνια Σκέρλακ, σχολίασε: «Έχουμε εργαστεί πραγματικά σκληρά και είμαι περήφανη, που η ομάδα μας τα έχει καταφέρει έως τώρα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Είμαστε ένα νέο σύνολο και ο αντίπαλός μας είναι ομάδα μεγαλύτερου μέσου όρου ηλικίας, επομένως πιο έμπειρη. Εγώ είμαι η μεγαλύτερη στην ομάδα μας και είμαι 26 ετών».


Η 20χρονη πίβοτ, Λεονιέ Ριννέρ, ανέφερε: «Κάνουμε πολλή προπόνηση και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε καλή προπονήτρια και καλό κλίμα στην ομάδα», ενώ η 17χρονη αριστερή ίντερ, Ιβάνα Νίκολιτς, υπογράμμισε: «Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα η συμμετοχή μας. Είμαστε πολύ περήφανες, που καταφέραμε να κερδίσουμε μία θέση στη διοργάνωση και θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».


Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στο βίντεο της αυστριακής τηλεόρασης. Το σχετικό ρεπορτάζ διαρκεί από το 08:32 έως το 10:14.

No comments