Pregame: ΑΕΚ- Α.Σ.Ε. Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ- Α.Σ.Ε. Δούκα



Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (15/11,20:30) τον Δούκα, σε αναμέτρηση για την έβδομη αγωνιστική της Handball Premier. Η "Ένωση" σε έξι αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πετύχει το απόλυτο των έξι νικών και θέλει να συνεχίσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες την πορεία της. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ιωνικό, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκτός αποστολής  για την ΑΕΚ, έμεινε ο Δημήτρης Γεωργιάδης. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Μπάμπης Δομπρής, με αφορμή την αυριανή (15/11) αναμέτρηση δήλωσε στο greekhandball.com:

"Εμείς είμαστε όλοι πολύ καλά, η προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα πήγε μια χαρά. Ο Δούκας ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία έχει απουσίες και έρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη Νίκαιας. Θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, αλλά εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Δούκας από την άλλη πλευρά προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Άρη Νίκαιας και πλέον το ζητούμενο είναι η ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας της Handball Premier. Η ομάδα των "εκπαιδευτηρίων" υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει εφτά βαθμούς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαλώνης λόγω προβλήματος τραυματισμού ενώ η συμμετοχή του Ντούνη και του Πολύδωρου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Δούκας έχει την παράδοση κατά του, αφού σε 35 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας, μετράει 11 νίκες, 20 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ο Έκτορας Πολύδωρος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον  Μάριο Μωραΐτη σαν αντίπαλο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα που είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε παθητικά το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από  τη δυναμική του αντιπάλου πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και κάθε φάση. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μας ως ομάδα. Για μένα είναι ένα περίεργο παιχνίδι καθώς θα παίξω αντίπαλος για πρώτη φορά με τον Μάριο Μωραΐτη μετά από 15 χρόνια ως συμπαίχτες!

No comments