ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Πετρίδη και Κεσίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Πετρίδη και ΚεσίδηΤο χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τους δύο αθλητές του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Πετρίδη και Στάθη Κεσίδη. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από την χθεσινή (13/11) αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, υποβλήθηκαν σήμερα (14/11) σε μαγνητική τομογραφία, και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ως εκ τούτου θα μείνουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους επόμενους πέντε με έξι μήνες.

H ανακοίνωση της ομάδας του ΠΑΟΚ:

"«Ντέρμπι» με... πληγές ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή, καθώς οι Θοδωρής Πετρίδης και Στάθης Κεσίδης, αποκόμισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Την επόμενη μέρα του αγώνα, οι δύο αθλητές του Δικεφάλου υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών του.

Τ'αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και στους δύο αθλητές. Διάγνωση που σημαίνει πως θα υποβληθούν στο άμεσο μέλλον σε εγχείριση, και θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 5-6 μήνες. "

No comments