Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Διομήδης Άργους




Από ήττες προέρχονται τόσο ο Αερωπός Έδεσσας, όσο και ο Διομήδης Άργους, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν αύριο (09/11, 18:00) στην Έδεσσα. Ντεμπούτο στον πάγκο του Διομήδη θα κάνει ο προπονητής, Γιώργος Χαλκίδης, που αντικατέστησε τον Χρήστο Δημήτρουλα.
Ο παίκτης του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Κράλλης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι' αυτό το ματς. Καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω σε τακτικές, που θα εφαρμόσουμε απέναντι στον Διομήδη. Παράλληλα, διορθώσαμε τα λάθη, που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Νοέμβριος θα είναι πολύ απαιτητικός μήνας, καθώς για εμάς είναι γεμάτος με σημαντικές αναμετρήσεις. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα «χτυπήσουμε», βεβαίως, όλα τα ματς. Η κούραση θα είναι δεδομένη, όμως με συγκέντρωση στους στόχους μας, θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουμε».
Μοναδική απουσία για τον Αερωπό θα είναι ο Τζουβάρας, ο οποίος εκπαιδεύεται για ειδικός φρουρός και τουλάχιστον έως το τέλος της εκπαίδευσης (σ.σ. μέσα Δεκεμβρίου) δεν θα είναι διαθέσιμος.
Από την άλλη, ο παίκτης του Διομήδη, Λευτέρης Κρεμαστιώτης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Λόγω της έλευσης του νέου προπονητή, δεν έχουμε προλάβει να δουλέψουμε πάνω στη δική του φιλοσοφία και έτσι θα κινηθούμε εκ του ασφαλούς. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, αναλύσαμε τον αντίπαλο και θα ποντάρουμε πάνω στις αδυναμίες του. Θέλουμε να βγάλουμε πάθος και ενέργεια. Ο νέος προπονητής μας εμπνέει. Πάμε για την νίκη, ξεχνάμε το κακό ματς με την ΑΕΚ».
Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως, εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο, είναι άγνωστο ακόμα σε ποιόν βαθμό μπορεί να προσφέρει.

No comments