Pregame: Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ



Ακλόνητο φαβορί της αυριανής (09/11, 18:00) αναμέτρησης, στη Βέροια, είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα συναντήσει τον Φίλιππο. Ο Δικέφαλος του Βορρά στοχεύει σε μία πειστική εμφάνιση, μέσα από την οποία θα ανεβάσει την ψυχολογία του, έτσι ώστε να υποδεχθεί την Τετάρτη (13/11) τον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Τζίνεβης, δήλωσε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προπονηθεί για... ειδικές καταστάσεις. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε έτοιμοι».
Από την ομάδα της Βέροιας, θα απουσιάσουν οι Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Αχ., ενώ αμφίβολος είναι ο Καραγκιοζόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό.
Από την άλλη, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαβασίλης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως θα πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα. Και αυτό διότι ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς της Τετάρτης (13/11), κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν διατρέχουμε κίνδυνο κόντρα στον Φίλιππο, όμως δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Αντίθετα, πρέπει να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση».
Εκτός πλάνου για τους Θεσσαλονικείς είναι οι τραυματίες Κεσμετζίδης, Κοκώνης.



No comments