Παπαγιαννόπουλος : ΄΄ Η ζωή φτιάχνει τα δικά της σενάρια, ακόμα και στο γήπεδο...΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαγιαννόπουλος : ΄΄ Η ζωή φτιάχνει τα δικά της σενάρια, ακόμα και στο γήπεδο...΄΄


Πως τα φέρνει η ζωή...
Ο Πανελλήνιος έχασε στην Πάτρα από την Ακαδημία των Σπορ, με 2 γκολ του 19χρονου Λάμπρου Στραβομύτη, φοιτητή στην πόλη της Πελοποννήσου, ο οποίος έστειλε ηττημένο στο σπίτι τον 47χρονο πατέρα του Δημήτρη, προπονητή της αντίπαλης ομάδας. 
Ο  Λάμπρος Στραβομύτης, φοιτητής Η/Υ του Πολυτεχνείου Πατρών ξεκίνησε από την Αναγέννηση Βύρωνα, μετά πήγε στον ΑΣΕ Δούκα και από πέρσι στην Ακαδημία των Σπορ.
Ο πατέρας του Δημήτρης,  γυμναστής, νυν προπονητής του Πανελληνίου Γ.Σ., που ως παίκτης μεγαλούργησε στον Αθηναϊκό και η μητέρα του γυμνάστρια, χαντμπολίστρια της Αναγέννησης Άρτας.
Η μοίρα τα έφερε ώστε γιός και πατέρας να βρεθούν  αντιμέτωποι και μάλιστα ο γιός να κρίνει το αποτέλεσμα.
Ο προπονητής της Ακαδημίας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος σχολίασε στο greekhandball.com :
΄΄  Ως προπονητής, ο πατέρας έχει πολύ διαφορετική ψυχοσύνθεση και ψυχολογία την ώρα του αγώνα με αντίπαλο τον γιό του. Είναι προπονητής και πρέπει να κερδίσει μια αντίπαλη ομάδα. Ο γιός αθλητής είναι πολύ μπερδεμένος, γιατί μέσα του έχει να παλέψει με πολλές αντικρουόμενες δυνάμεις και συναισθήματα. Πρώτον πρέπει να κερδίσει το πρότυπό του, πατέρα του, άρα δεν πρέπει να τον στενοχωρήσει. Δεύτερον πρέπει ως 19χρονο παιδί να χαρεί τον αγώνα να παίξει για την ομάδα και την παρέα του και να μην κάνει κάποιο λάθος, γιατί μπορεί να θεωρηθεί από τον προπονητή του ότι το κάνει εσκεμμένα για τον πατέρα του (ακραίο βέβαια). Και τρίτον ο γιός αθλητής να μην είναι ο μοιραίος παίκτης για τον πατέρα του που με γκολ δικά του να κερδίσει τον πατέρα του, γεγονός που έγινε!!! Όλα τα παραπάνω και βέβαια τα είχα συζητήσει πριν τον αγώνα με το μικρό Λάμπρο και ως προπονητής και ως  ΄΄ πατέρας του ΄΄  στην Πάτρα που ζει πλέον μόνιμα,  για να μην το βαρύνουν ψυχολογικά για οποιαδήποτε εξέλιξη είχε ο αγώνας. Η ζωή βέβαια φτιάχνει, πάντα, τα δικά της σενάρια, ακόμα και στο γήπεδο και σπάνια μας...ρωτάει...΄΄.

No comments