Δημήτρουλας: «Δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο» - Δηλώσεις Χαντέλη, Μπόσκου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημήτρουλας: «Δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο» - Δηλώσεις Χαντέλη, Μπόσκου




Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Χρήστος Δημήτρουλας, δεν… κρύφτηκε και υπογράμμισε: «Νομίζω ότι μας έκανε κακό η διακοπή. Ακόμα έχουμε μείνει στη διαδικασία της προετοιμασίας. Θα πρέπει να συνέλθουμε, καθώς το Σάββατο (09/11) παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα (σ.σ. εκτός έδρας με τον Αερωπό Έδεσσας). Η ΑΕΚ έχει πλούσιο ρόστερ, όμως εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Πρωτάθλημα και να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».



«Κανένα περιθώριο ηττών»

Ο παίκτης των «Λύκων», Γιάννης Χαντέλης, ανέφερε: «Η εμφάνισή μας δεν μας αντιπροσωπεύει, δεν ανταποκρίνεται στη δουλειά μας. Ίσως οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των παικτών μας και στην εμπειρία της ΑΕΚ. Όμως, αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία, όπως ούτε το γεγονός πως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας πάνω, ο δρόμος είναι δύσκολος, δεν έχουμε άλλο περιθώριο ηττών. Θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».
Ο 25χρονος αριστερός ίντερ πρόσθεσε, επιπλέον: «Οι ξένοι παίκτες μας έχουν την εμπειρία, για να βοηθήσουν και για να προσφέρουν λύσεις. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνουν την διαφορά σε κάθε ματς. Απαιτείται η συμμετοχή όλων, όχι μόνο δύο-τριών. Πρέπει να εμφανίζονται όλοι στο γήπεδο. Για τους νεότερους, θα πρέπει να είναι πρόκληση κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να παίζουν για να κερδίσουν την θέση τους».


Ο Θοδωρής Μπόσκος τόνισε στο greekhandball.com: «Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Δυστυχώς, δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα και δεν είμαστε κερδισμένοι. Θα συνεχίσουμε, γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση μέσα στην Έδεσσα (σ.σ. απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας), στην οποία θα πολεμήσουμε για τους δύο βαθμούς. Ελπίζω να τους κατακτήσουμε».

No comments