Δημητρούλιας: «Ήμουν έτοιμος για ντέρμπι...» - Δηλώσεις Άρσιτς, Κεδέρη, Κοσάνοβιτς, Χόγκας, Φλορίδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Ήμουν έτοιμος για ντέρμπι...» - Δηλώσεις Άρσιτς, Κεδέρη, Κοσάνοβιτς, Χόγκας, Φλορίδο




Τα τρεξίματα έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους, σύμφωνα με τον προπονητή των Αθηναίων, Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος τόνισε, στη συνέντευξη Τύπου, πως θα χρωστάει πάντα στους «Λύκους», από τους οποίους ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Ανέφερε, ακόμη, πως οι υπεύθυνοι της Ένωσης συζητούν για την απόκτηση ακόμη ενός γκολκίπερ. 
Υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά. Πρώτη φορά αντιμετώπισα τον σύλλογο, που με έχει αναδείξει ως προπονητή. Θα χρωστάω πάντα στον Διομήδη. Οι υπεύθυνοί του με εμπιστεύτηκαν, ενώ ήμουν πολύ νέος. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναισθηματικά παιχνίδι. Προετοίμασα την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Περάσαμε πολλά αυτή την εβδομάδα. Πέρα από αυτά, κάποιοι αθλητές μας προέρχονταν από τις υποχρεώσεις τους με την  Εθνική και χρειάστηκε να καταβάλλουμε επιπλέον προσπάθεια, για να ταυτιστούν ξανά με τον ρυθμό της ομάδας».
Επεσήμανε ακόμα: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά. Η συγκέντρωσή τους ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αντιμετωπίσαμε το ματς ως ντέρμπι. Ήμουν έτοιμος να συναντήσω έναν πολύ δυνατό Διομήδη, όμως φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Μας περιμένει μαραθώνιος. Θέλουμε υγεία. Ευελπιστώ να μπει και ο Γιάκομπσεν αυτή την εβδομάδα. Έχουμε και την Ευρώπη, που για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Επιδιώκουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».
Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε, επίσης: «Όποιος έτρεχε περισσότερο στο γήπεδο θα ήταν το αφεντικό του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος, η διαδικασία ήταν περισσότερο «σεταρισμένη». Και οι δύο ομάδες δεν ξεχνάμε ότι έχουμε αγώνα το Σάββατο (09/11). Το επίπεδο αθλητικότητάς μας και τα τρεξίματα έκαναν την διαφορά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».  
Επεσήμανε, επιπλέον: «Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Ίγκορ (σ.σ. Άρσιτς). Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι εξαιρετικά σταθερός. Τού εύχομαι να επιστρέψει (σ.σ. μετά από την επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί) στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Έχει μπροστά του μια σημαντική καριέρα. Ο Κοσάνοβιτς είναι έμπειρος, θα μας χρειαστεί σε κρίσιμα ματς, γι’ αυτό τον φέραμε. Έχει δεθεί με την ομάδα, θα τον βοηθήσουμε, για να μας βοηθήσει. Συζητάμε για την απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα, είναι τεράστιας σημασίας η θέση του γκολκίπερ. Αυτός ο ρόλος είναι κομβικός».
Κατέληξε λέγοντας: «Ο Φλορίδο είναι εξέχουσα προσωπικότητα. Ξέραμε ποιός είναι. Εξοικειώνεται με το περιβάλλον. Τον έχουμε αγκαλιάσει. Εξελίσσεται σ’ έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους μας».

Ο Ιγκόρ Άρσιτς είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Προπονηθήκαμε σκληρά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων όσα συνέβησαν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, για το πνεύμα της. Σχετικά, με το χειρουργείο, το οποίο θα κάνω, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μεγάλο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν πολύ. Σε 1-2 μήνες θα είμαι πίσω».

Στο greekhandball.com μίλησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές. Διαβάστε τι δήλωσαν:

Χρήστος Κεδέρης: «Είχαμε ένα πολύ εύκολο απόγευμα απέναντι σε μια ομάδα, την οποία δεν την περιμέναμε τόσο κακή. Νομίζαμε ότι θα ήταν ντέρμπι μέχρι κάποια στιγμή. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις εβδομάδες τόσο γι’ αυτή την αναμέτρηση, όσο και για τις επόμενες που ακολουθούν, οι οποίες θα είναι αρκετά δύσκολες. Έχουμε τον Δούκα εκτός, τον αγώνα για το Κύπελλο, τον Ιωνικό και δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προσπαθούμε να κρατηθούμε σε φόρμα και το καταφέραμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να τρέξουμε εξήντα λεπτά, με αυτό το ροτέισον, καθώς και να παίρνουμε ό, τι μας αξίζει κάθε φορά».


Μίλαν Κοσάνοβιτς: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να πω ότι ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι οργανωμένος και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Αναφορικά με τους στόχους μου στην ομάδα, είναι η κατάκτηση των τριών τίτλων και είμαι εδώ, για να βοηθήσω. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Μάλικ Χόγκας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βάλαμε πολλά γκολ και παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, δείχνοντας ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα ως ομάδα. Δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες και αποδείξαμε ότι θα είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακολουθούν δύο παιχνίδια απέναντι στην ομάδα από την Βοσνία (σ.σ. Βογκόσκα), το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».

Ιγκνάσιο Μόγια Φλορίδο: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Δεν παίξαμε τις προηγούμενες δύο εβδομάδες και μερικοί παίκτες έλειπαν με την Εθνική ομάδα τους. Πιστεύω ότι όλοι δούλεψαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε, αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο στόχος για όλους μας και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

No comments