Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- ΑΕΚ (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- ΑΕΚ (vid)



Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας- ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, Μάκης Παπακώστας, Παναγιώτης Νικολαΐδης και Βασίλης Λιόλιος μίλησαν στην κάμερα του greekhandball.com. Τα όσα δήλωσαν:

Δημητρούλιας: «Πρώτα απ΄ όλα θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για τον χαμό του Γιώργου Σαΐτη, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Μέσα σε έναν χρόνο χάσαμε τρεις από τους πιο παραγωγικούς ανθρώπους στη δημιουργία αθλητών χάντμπολ. Σχετικά με το παιχνίδι το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα ήταν η ατμόσφαιρα. Ζήσαμε μια πολύ ωραία στιγμή, οι φίλαθλοι της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για να παίζουμε χάντμπολ. Μακάρι να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες ακόμα πιο συχνά. Το παιχνίδι είχε αρκετό εκνευρισμό αλλά είμαι σε γενικές γραμές  ευχαριστημένος για τα πρώτα 45 με 50 λεπτά. Πέρα από την ευστοχία, χάσαμε αρκετά σουτ και αυτή είναι η διαφορά μας αγωνιστικά σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Αλλά σε γενικές γραμμές  είμαι ευχαριστημένος από την τακτική προσήλωση στην άμυνα».

Παπακώστας:«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είχαμε πάλι ένα θεματάκι στα 6 μέτρα, κάτι το οποίο έγινε και στις πρώτες αγωνιστικές. Είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα, κρατήσαμε την ΑΕΚ αρκετά χαμηλά σε σχέση με τον μέσο όρο της. Τώραπραγματικά  το μυαλό μου είναι στον Νίκο τον Αντωνόπουλοο οποίος είχε έναν τραυματισμό. Ελπίζω να είναι καλά, κυρίως αυτό μας απασχολεί Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολους αγώνες.. Ελπίζουμε να είναι καλά ο Νίκος και τίποτε άλλο».

Νικολαΐδης: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον μικρό Γιώργο, να πάει δυνατός και να γυρίσει υγιέστατος. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα εμφανιστήκαμε σοβαροί. Για πενήντα λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Κάπου στο 50 χάσαμε τον ρυθμό μας, κάναμε κάποια βεβιασμένα λάθη, για περίπου 2 με 3 λεπτά α. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι και μία πρόβα ενόψει του κυπέλλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, συνεχίζουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Λιόλιος: «Το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, δυστυχώς είχαμε πολλά σουτ των 6 μέτρων χαμένα και κάναμε πολλά τεχνικά λάθη στην επίθεση. Αυτό επέτρεψε στην ΑΕΚ να τρέξει και να βάλει εύκολα γκολ. Στην άμυνα δεν ήμασταν συμπαγείς και γι' αυτό η διαφορά στο σκορ ήταν τόσο μεγάλη. Το παλέψαμε παρόλα αυτά και δώσμε ότι μπορούσαμε».



No comments