'' Ντροπή'' από τον Πετρίδη, παρά το ρεκόρ, για '' απουσίες '' μίλησε ο Παπαβασίλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ντροπή'' από τον Πετρίδη, παρά το ρεκόρ, για '' απουσίες '' μίλησε ο Παπαβασίλης




Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ  Αλέξη Παπαβασίλη και  του αρχηγού της ομάδας Θοδωρή Πετρίδη, για  τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φίλιππου Βέροιας με 31-28, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier, με προτεραιότητα στον Πετρίδη, ο οποίος συμπλήρωσε 1000 γκολ, στα 15 χρόνια της καρριέρας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης :


Θοδωρής Πετρίδης: «Είναι ένα προσωπικό επίτευγμα η συμπλήρωση των 1000 γκολ που με κάνει χαρούμενο, αλλά δυστυχώς με την  εμφάνιση μας στην Βέροια δεν μπορώ να χαρώ αυτό το επίτευγμα, γιατί για εμένα ποτέ το προσωπικό δεν ήταν πάνω από το ομαδικό. Σήμερα δεν θα διστάσω να πω ότι νιώθω ντροπή, χωρίς να θέλω να πω κάτι για την ομάδα του Φιλίππου, την σέβομαι απόλυτα σαν ιστορία και μέγεθος, απλά φέτος είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνους, έχει μηδέν βαθμούς και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο κάποιας ομάδας. Για την δική μας ομάδα, όταν θέλουμε να λέμε ότι πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, εμφανίσεις σαν την σημερινή είναι προβληματικές. Ζητάμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι της Τετάρτης, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη, τους θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσουν με τον παλμό τους να πετύχουμε αυτόν τον σκοπό».

Αλέξης Παπαβασίλης: «Έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες και την ένταξη νεαρών παικτών μέσα στην ομάδα, αυτό μας δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Προσπερνάμε το σημερινό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Την Τετάρτη καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και με την φωνή τους και τον παλμό τους να γίνουν ο έξτρα παίκτης μας στο παρκέ».

No comments