Ο ΄΄ψηλός΄΄ και ο ΄΄ κοντός΄΄ της Μπουντεσλίγκα, πρωταγωνίστησαν για την Μελσούνγκεν, μαζί με τον Δανό ΄΄ τουρίστα΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΄΄ψηλός΄΄ και ο ΄΄ κοντός΄΄ της Μπουντεσλίγκα, πρωταγωνίστησαν για την Μελσούνγκεν, μαζί με τον Δανό ΄΄ τουρίστα΄΄


Η Μελσούνγκεν νίκησε με 30-17 την Κόπινγκεν και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα, αφήνοντας 11η την αντίπαλο της, ωστόσο, έχει περισσότερα παιχνίδια από τις 3 ομάδες που την ακολουθούν.
Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, έφερε ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ( 4.200 την είδαν στον αγώνα με την Κόπινγκεν ) αλλά πρόσφερε και την ευκαιρία στους εκπροσώπους της να αναδείξουν ( με ενθουσιασμό μάλιστα...) τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, προτάσσοντας τον Ντιμίτρι Ιγνάτοφ, τον 21χρονο παίκτη που αγωνίζεται με τις Εθνικές ομάδες της Γερμανίας.
΄΄ Νικήσαμε με τον πιο κοντό παίκτη στην Μπουντεσλίγκα, τον Ιγνάτοφ που είναι 1.74 μ. και τον  πιο ψηλό, τον Λέμκε που είναι 2.10 μ. αλλά, αυτή την φορά όλα πήγαν καλά, γιατί είχαμε σφικτή άμυνα με Σίμιτς ( είχε 50% στις αποκρούσεις ) και Αλλεντορφ ΄΄, γράφουν οι Γερμανοί και ο προπονητής τους Γκριμ δηλώνει...ανακουφισμένος : ΄΄ Τώρα, είμαστε έτοιμοι για την ρεβάνς στον Πειραιά. Αλλάξαμε πράγματα στην άμυνα μας και όλα πήγαν καλύτερα. Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες, ώστε να κάνουμε οικονομία δυνάμεων και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό΄΄.
Πάντως, από τις άλλες 17 ομάδες της Μπουντεσλίγκα, μόλις οι 4 έχουν δεχθεί πιο πολλά  γκολ από τα 380 της Μελσούνγκεν στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Αλλεντορφ με 6 γκολ και οι Ιγνάτοφ-Σάλγκερ με 5, όπως και ο Κουν με 4, σημείωσαν τα 20 από τα 30 γκολ της Μελσούνγκεν. Τα γκολ του πανύψηλου Λέμκε ήταν 2.
Στην επιστροφή του στους αγώνες, ο Δανός Μίκκελσεν σκόραρε 2 φορές και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα.
΄΄ Θα είναι η τρίτη φορά που θα πάω στην αγαπημένη μου χώρα, όπου πέρασα πολύ όμορφα 2 καλοκαίρια στην Κρήτη, στις διακοπές μου και ελπίζω να συνεχισθεί η παράδοση ΄΄ σχολίασε ο Μίκκελσεν.
         

No comments