Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Νέβα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Νέβα


Για την τιμή των... όπλων υποδέχεται, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, στην Κοζάνη, ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic την ρωσική, Νέβα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη με 35-20, το περασμένο Σάββατο (16/11), και αύριο (23/11, 18:00) θα φροντίσει, ώστε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά της, κάνοντας μια καλή εμφάνιση, καθώς άλλωστε η πρόκριση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει κριθεί.
Ο 25χρονος δεξιός ίντερ, Γιάννης Κράλλης, σχολίασε στο greekhandball.com ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης: «Γνωρίζουμε πως η πρόκριση έχει ήδη κριθεί. Επομένως, ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί, σε σχέση με το προηγούμενο ματς, να διορθώσουμε τα τεχνικά λάθη, που κάναμε στην επίθεση και να βγάλουμε διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω πως μάς κάνουν καλό και για το Πρωτάθλημα. Η συνέχεια είναι αρκετά απαιτητική, διότι μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε δύο αναμετρήσεις, στις οποίες πρέπει να επικρατήσουμε. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση και διάρκεια».
Απών θα είναι ο Φάνης Τζουβάρας, που εκπαιδεύεται για ειδικός φρουρός, ενώ ο Μαυροδουλάκης που είχε τραυματιστεί στην Αγία Πετρούπολη, θα είναι διαθέσιμος.

No comments