Εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή, παίζουν οι συνολικά 5 των Αερωπού, Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή, παίζουν οι συνολικά 5 των Αερωπού, Διομήδη



Δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις των ομάδων τους, στην 8η στροφή της Handball Premier, έχουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhndball.com, όσοι αθλητές τιμωρήθηκαν στο ματς Αερωπός Έδεσσας - Διομήδης Άργους (6η αγωνιστική).
Ο αθλητικός δικαστής δεν έχει εκδώσει απόφαση ακόμα, σχετικά με το γεγονός και έτσι οι Μισαηλίδης, Μαυροδουλάκης, Βαφείδης από τον Αερωπό, αλλά και οι Μπόσκος, Μαρκατάτος από τον Διομήδη, οι οποίοι ήδη έχουν εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή της μίας αγωνιστικής (σ.σ. στην 7η δεν συμμετείχαν), έχουν το δικαίωμα να λάβουν κανονικά μέρος στα παιχνίδια των σωματείων τους. Συγκεκριμένα, ο Αερωπός συναντά (27/11, 18:00) εντός έδρας τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ ο Διομήδης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δούκα (24/11, 13:00, TV).
Οι πέντε αθλητές δεν έχουν κληθεί σε απολογία, επομένως δεν μπορεί να εκδοθεί απόφαση. Τα δελτία, που είχαν κρατηθεί από την ΟΧΕ, επίσης, έχουν επιστραφεί.
Σε περίπτωση που ο αθλητικός δικαστής επιβάλλει ποινή βαρύτερη από την μία αγωνιστική, τότε τα σωματεία θα ενημερωθούν άμεσα, οι αθλητές θα αναγράφονται ως τιμωρημένοι στα οριστήρια των αγώνων, τα δελτία παραμένουν, ως είθισται, στις ομάδες και κάθε υπόλογος είναι υπεύθυνος για την τήρηση της ποινής του, την οποία οφείλει να εκτίσει.   

No comments