Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Σαϊτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Σαϊτη


Ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Σαϊτη, σε ηλικία μόλις 54 ετών, συγκλονίζει όλους όσοι υπηρετούν το άθλημα του χαντμπολ, μα και όλους όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν.
Ο προπονητής που τα τελευταία 11 χρόνια, πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες και δίδαξε ήθος, στην Ακαδημία του Δούκα και πρωτύτερα είχε συνδεθεί με  ένδοξες στιγμές του Πανελληνίου, αλλά και με παραγωγική δουλειά σε Πανιώνιο και Διομήδη, έσβησε αθόρυβα, λες και ήταν γραφτό να φύγει από αυτή την ζωή, όπως έζησε : Σεμνά και με αξιοπρέπεια, δίχως να ενοχλεί ή να απασχολεί, ακόμα και όταν ο ίδιος ταλαιπωρείτο ή είχε κάθε λόγο να οργισθεί και να αγανακτήσει.
Η ΟΧΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Σαϊτη, ενός ακόμα σπουδαίου ανθρώπου του χαντμπολ, ο οποίος χθες βράδυ ήταν στον πάγκο του Δούκα στο νικηφόρο ματς με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα Νέων.
Σήμερα, ενημέρωσε ότι δεν θα πήγαινε στην προπόνηση. Δεν ένιωθε καλά. Δεν πρόλαβε...
Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη σε όλα τα παιχνίδια των Εθνικών Πρωταθλημάτων καθώς και σε όλα τα αναπτυξιακά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα. 
Το greekhandball.com εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για τον χαμό του Γιώργου Σαϊτη, που μας υπενθυμίζει ότι όλοι είμαστε ευάλωτοι και αναλώσιμοι, μα και ότι τα σπουδαία στη ζωή δεν είναι αυτά που μας οδηγούν σε τριβές και παρεξηγήσεις, μα εκείνα που συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει επιστροφή και σωτηρία από το χειρότερο.
Το χαντμπολ ευχόμαστε να πάψει να βιώνει τέτοιες συμφορές.
Καθένας να φεύγει με την σειρά του και όλοι να ζούμε με την ηρεμία που πρέπει να έχουμε και τον σεβασμό που αξίζουμε.
Γιατί τα εφήμερα δεν είναι το διακύβευμα. Η ζωή είναι που αξίζει.
Μακάρι να αναπαυθεί η ψυχούλα του, εκεί όπου πήγε να βρεί τόσους άλλους φίλους και γνωστούς του, λάτρεις του χαντμπολ...

No comments