Το 7ο αναπτυξιακό τουρνουά HANDBALL CLIMAX - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το 7ο αναπτυξιακό τουρνουά HANDBALL CLIMAX


Από 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το αναπτυξιακό τουρνουά HANDBALL CLIMAX στο ΔΑΚ Συκεών. Στο τουρνουά θα συμμετάχσουν οι ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων και σκοπός του είναι η προβολή του αθλήματος και η διάδοση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι στα παιδιά. Αρωγοί της διοργάνωσης είναι η ομάδα του Φοίβου Συκεών και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών. 

Η ανακοίνωση της ομάδας του Handball Climax:

"Αγαπητοί κύριοι, 
Για  έβδομη  συνεχόμενη χρονιά,   διοργανώνουμε  το τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών  με την επωνυμία Handball Climax Xmas & New Year’s Cup  από 27/12  έως 30 /12 για παμπαίδες και παγκορασίδες το πρώτο και  2/1 μέχρι 5/1/2020 για παίδες και κορασίδες το δεύτερο , με μοναδικό στόχο την προβολή  του αθλήματος μας, αλλά και  την παροχή στους νέους αθλητές αξέχαστων εμπειριών μέσα από τους αγώνες  και τη συναναστροφή με  παιδιά από άλλες  ομάδες.  Το τουρνουά αυτό διοργανώνεται από την ομάδα του  HANDBALL CLIMAX ,  συνδιοργανώνεται με τον Φοίβο Συκεών και την υποστήριξη του Δήμου Νεάπολης-Συκεών,  και  αποτελεί την ιστορική συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων τουρνουά , που τουλάχιστον στην πόλη μας κρατούν από τη δεκαετία του ’90. 

Κατά την διάρκεια των αγώνων η παραμονή των παιδιών και των προπονητών – συνοδών γίνεται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Holiday Inn. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Συκεών και η μετακίνηση από και προς το χώρο διεξαγωγής των αγώνων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη διοργάνωση. Η διατροφή παρέχεται από εταιρία catering και γίνεται στο χώρο του ξενοδοχείου. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά υπάρχει πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 115 ευρώ ανά αθλητή και περιλαμβάνει διαμονή – διατροφή συμμετοχή και μετακίνηση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο προπονητής  δωρεάν. Ο – οι συνοδός – οι υπόκεινται στο ίδιο κόστος με τους αθλητές (115 ευρώ).

Στις  κατηγορίες  των Παμπαίδων (2006-2007) και  Παίδων (2004-2005) θα υπάρχουν τουλάχιστον 12 ομάδες χωρισμένες σε ομίλους. Κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον πέντε αγώνες. Θα υπάρχουν αξιολογημένοι διαιτητές σε συνεργασία με τον ΣΥΔΧΕΒΕ. Ισχύουν οι κανονισμοί της ΟΧΕ με μόνη διαφοροποίηση στη χρονική διάρκεια των παιχνιδιών , αν αυτό κριθεί απαραίτητο από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά επιλαμβάνεται οιουδήποτε θέματος προκύψει , είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και αποτελείται από :
1. Αντώνης Σαουλίδης : Πρόεδρος ΠΑΣ Φοίβου Συκεών –      Αντιδήμαρχος Δήμου Νεάπολης – Συκεών.
2. Κωνσταντίνος Λειβαδόπουλος : Μέλος ΔΣ ΠΑΣ Φοίβος Συκεών.
3. Βασίλης Σκανδάλης :Handball Climax
4. Παναγιώτης Γούσιος : Handball Climax

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε την ομάδας σας στο τουρνουά μας. Σε κάθε  περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς 
               
Εκ μέρους της ομάδας του Handball Climax 
Βασίλης Σκανδάλης"




No comments