Pregame: ΑΟΑΟΔΚ Vtech –Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΟΑΟΔΚ Vtech –Ο.Φ.Ν. Ιωνίας



Ο Άρης Νίκαιας υποδέχεται τη Νέα Ιωνία σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Οι παίκτριες του Γιάννη Ανταλή προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Πυλαία και επιζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άρη θα αγωνιστεί χωρίς τις Μανδά (ρήξη χιαστών), Σαραντάκου και Διακογιάννη οι οποίες έχουν παραχωρηθεί με υποσχετική από τη Νέα Ιωνία και τις Σιάπχα,Παναγιωτίδου (αμφότερες εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας). H τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Βάσω Παρέσογλου, είπε στο greekhandball.com:

"Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας του Άρη Νικαίας, τα συλληπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Σαΐτη. Κατά δεύτερον, να ευχηθούμε περαστικά στη Ρένια τη Μανδά, η οποία είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και ευχόμαστε να είναι σύντομα ξανά μαζί μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα παρουσιαστούμε με πέντε απουσίες και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη η αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Ιωνία. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι".

Η Νέα Ιωνία μπορεί να έμεινε εκτός συνέχειας του Τσάλεντζ Καπ από την πορτογαλλική SIR 1MAIO/ADA CJB (με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα), ωστόσο απέδειξε ότι είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. ομάδα. Η ομάδα πλέον στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, με τον Μενέλαο Δανήλο να μην υπολογίζει τις Στουγιαννίδου,Μίλασιτς,Χρονοπούλου,Χαριτίδη και Κεπεσίδου λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Τέλος η συμμετοχή της Καραμάνου  θα αποφασιστεί σήμερα (12/11). Στο greekhandball.com μίλησε η παίκτρια της Νέας Ιωνίας Άντζελα Καρέλα, με αφορμή το αυριανό παιχνίδι (13/11). Χαρακτηριστικά είπε:

"Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας έβαλαν σε ρυθμό για τον αγώνα της Τετάρτης (σ.σ. 13/11). Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια νεανική ομάδα αλλά έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία, άσχετα με το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας."

No comments