Pregame: ΑΕΚ - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Διομήδης Άργους




Την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier κλείνει η αναμέτρηση, ΑΕΚ-Διομήδης Άργους, που θα διεξαχθεί σήμερα (20:30), στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του ΕΡΤPlay1, όπως είχε έγκαιρα ενημερώσει το greekhandball.com αποκλειστικά (Θυμηθείτε την δημοσίευση στις 28/11 πατώντας στον σύνδεσμο: http://www.greekhandball.com/2019/10/blog-post_473.html ).
Ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάριος Μωραΐτης (23χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, βελτιώσαμε αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση. Στόχος του παιχνιδιού για εμάς, είναι να πιάσουμε τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, που έχουμε θέσει, να φανούμε καλοί ανασταλτικά, ώστε να πετύχουμε εύκολα γκολ και να παίξουμε με αιφνιδιασμούς. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος του ματς και να σεβαστούμε, επίσης, την μαχητική και νεανική ομάδα του Διομήδη».
Ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάκομπσεν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς, ενώ ο Άρσιτς, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τις 15/11, θα βρίσκεται στη 16άδα. Ο Γεωργιάδης, επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται ξανά στο πλάνο του τεχνικού της αθηναϊκής ομάδας, από το οποίο όμως έχει αποκλειστεί ο Τούρκος, Οζμουσούλ.
Από την άλλη, ο 25χρονος αριστρός ίντερ του Διομήδη Άργους, Γιάννης Χαντέλης, δήλωσε στο greekhandball.com: «To φαβορί της σημερινής αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε εδώ και τρεις εβδομάδες πάνω σε αυτό το ματς. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς και διαφορά ως προς τους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θεωρώ πως η ΑΕΚ, λόγω των εσωτερικών της δυσκολιών, θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή και έτοιμη».
Ο προπονητής του Διομήδη, Χρήστος Δημήτρουλας, θα αποφασίσει λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο ζέσταμα, εάν θα χρησιμοποιήσει τον Κρεμαστιώτη, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο.

No comments