Την Δευτέρα ΑΕΚ-Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Δευτέρα ΑΕΚ-Διομήδης


Μία έκπληξη θα δούμε στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier  που θα ανακοινωθεί την Τρίτη, καθώς ο αγώνας ΑΕΚ-Διομήδης ( η φωτο από το περσινό ματς των 2 ομάδων στο ΟΑΚΑ ) έχει ορισθεί όχι  το Σάββατο ή την Κυριακή, αλλά, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.
Αλλωστε, ήδη, στο σάϊτ της ΟΧΕ, στην ενότητα ΄΄Πρόγραμμα΄΄, το παιχνίδι ΑΕΚ-Διομήδης αναφέρεται ότι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 6 μ.μ. ( Σ.Σ. ίσως η ώρα έναρξης να μην είναι ακριβώς αυτή...), με την ένδειξη TV.
Η μετάθεση του παιχνιδιού, που υπό άλλες συνθήκες θα πραγματοποιείτο το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, συσχετίζεται με την προοπτική απευθείας μετάδοσης του, καθώς, είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα της αγωνιστικής.
Ωστόσο, στον ιστότοπο της ΕΡΤ, δεν υπάρχει προγραμματισμένη μετάδοση την Δευτέρα 4/11 από  ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3 ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα που θα έχουν μετά το Σάββατο 2/11, η ΕΡΤ Sports HD, όπως και η ΕΡΤ PLAY 1, δηλαδή η web TV της ΕΡΤ.
Το πλέον πιθανό, στην παρούσα χρονική συγκυρία, εφόσον υπάρξει απευθείας κάλυψη της συνάντησης της αίθουσας ΄΄Κασιμάτης΄΄από το ΟΑΚΑ, είναι να προβληθεί από την web TV της ΕΡΤ, μέσω διαδικτύου δηλαδή.

No comments