«Γεμάτο» ρεπορτάζ από τον Ρέντη - Δηλώσεις της Τιμισοάρα στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Γεμάτο» ρεπορτάζ από τον Ρέντη - Δηλώσεις της Τιμισοάρα στο greekhandball.com



Το greekhandball.com πήρε δηλώσεις από μέλη της Τιμισοάρα, μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στον Ρέντη και παρουσιάζει ό, τι σχολίασαν σχετικά με τον αποκλεισμό της ομάδας τους από το EHF Cup.

 

Πέρο Μιλόσεβιτς: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στη δική μας ομάδα, χρειάζεται τύχη στους επόμενους προκριματικούς. Εντούτοις, παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στις δύο προκριματικές αναμετρήσεις, είχαμε καλές εμφανίσεις.
Αν αναλογιστείτε ότι στον πρώτο αγώνα παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες, ενώ στον δεύτερο χωρίς τρεις, λόγω τραυματισμών και παράλληλα, κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν προπονηθεί για δέκα ολόκληρες ημέρες, τότε ήταν αρκετά όσα πετύχαμε. Για εμένα, χάσαμε γιατί δεν ήμασταν πλήρεις.
Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μισάωρο, ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή απόδοση και εξαιρετική άμυνα. Ο δικός μας τερματοφύλακας, στο δεύτερο μέρος, μόνο δύο φορές κατάφερε να επέμβει. Δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι, γιατί, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε... αέρα. Και θα σάς πω το γιατί. Είχαμε καιρό να προπονηθούμε καλά όλοι μαζί και αυτό μάς κόστισε».



Φίλιπ Μαριάνοβιτς: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το περιμέναμε, διότι ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, με πολλούς οπαδούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε πολύ άσχημα επιθετικά, το πρόβλημά μας ήταν η κατοχή στην επίθεση, ήμασταν παθητικοί. Αυτά ήταν τα μεγαλύτερα προβλήματα για εμάς στο ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός αμυντικά και αυτό ήταν το κλειδί του για τη νίκη. Και εμείς, όμως, ήμασταν οργανωμένοι επιθετικά. Κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μας... βγήκε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πολέμησε».





Λούντοβιτς Βάρο: «Χάσαμε και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε. Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, εάν είχαμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες μας. Δεν πιστεύω πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός ήταν τόσο καλός στο δεύτερο μέρος, αλλά εμείς απλώς ήμασταν χειρότεροι, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω ποιό ήταν το κλειδί για τη νίκη του Ολυμπιακού. Μάλλον ήμασταν κουρασμένοι, δεν ξέρω. Τώρα, θα συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα, έχουμε απαιτητικά παιχνίδια».


Ίοαν Σίλβιου Ντομπόσι (γενικός διευθυντής): «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχειά του στο EHF Cup. Για την Τιμισοάρα, δυστυχώς, δεν ήταν ο καλύτερός της αγώνας, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τους τραυματισμούς. Αυτή ήταν η κατάσταση. Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα είναι γεγονός πλέον. Το πιο σημαντικό είναι ότι το χάντμπολ κέρδισε».

No comments