Τα καλύτερα για τον κόσμο και ώρα αυτοκριτικής... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα καλύτερα για τον κόσμο και ώρα αυτοκριτικής...


Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πελεκίδη και των αθλητριών Μαρία Νίκολιτς και Βάσιας Γκάτζιου μετά τη νίκη επί της ΖΟRK Jagodina, όπως φιλοξενήθηκαν στον ιστότοπο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, www.acpaok.gr και αναπαράγουμε, με την αναφορά της πηγής :


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ : 
«Κατ’ αρχάς, θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για το σημερινό αγώνα. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Jagodina είναι Πρωταθλήτρια Σερβίας και έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League. Το παιχνίδι κύλησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Πλέον, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να πάμε στη Σερβία έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση, που είναι και ο πολυπόθητος στόχος μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που βρέθηκε για μία ακόμη μία φορά δίπλα μας».
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣ : 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο εδώ στη Βέροια και τους οπαδούς μας, που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και μας δίνει την ώθηση για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι, με πολλή δύναμη και ταχύτητα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου και ελπίζω να κερδίσουμε και στη Σερβία και να πάρουμε την πρόκριση».
ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ : 
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε, ανυπομονούσαμε γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, παίξαμε πολύ καλά, αν και κάναμε κάποια λάθη που θα διορθώσουμε, προκειμένου να είμαστε έτοιμες και ανταγωνιστικές για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που ήταν δίπλα μας, δίνοντάς μας παλμό!».

No comments