Λεπτό προς λεπτό από το greekhandball.com το ματς του Ολυμπιακού - Εκτός πλάνου ο Καραμπουρνιώτης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λεπτό προς λεπτό από το greekhandball.com το ματς του Ολυμπιακού - Εκτός πλάνου ο Καραμπουρνιώτης





Την Τιμισοάρα αντιμετωπίζει σήμερα (06/10) ο Ολυμπιακός, στις 18:00, για το EHF Cup. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στη Ρουμανία με σκοπό να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, στον Ρέντη, στις 12/10 (19:00).
Ο τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, έχει αποκλείσει από την αποστολή τους Τερλέτσκι, Δεληχρήστο, Νομικό, ενώ ο Καραμπουρνιώτης, που ήταν αμφίβολος, δεν θα είναι διαθέσιμος τελικά, καθώς αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο 21 ετών πίβοτ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τραυματισμό (τράβηγμα στον δικέφαλο), χθες δεν κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό και έτσι κρίθηκε πως δεν θα πρέπει να παρθεί το ρίσκο της συμμετοχής του, αλλά αντίθετα θα ήταν φρονιμότερο να προστατευτεί. Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα έχει 16 παίκτες, που θα μπορούν να προσφέρουν, αφού άλλωστε είχαν κληθεί, μαζί με τον Καραμπουρνιώτη, 17.
Το greekhandball.com θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το EHF TV. Ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος:

https://www.ehftv.com/us/livestream/scm-politehnica-timisoara-olympiacos-sfp/1746263?fbclid=IwAR1xBmBqmCi3HK8mg6S31o6uBzW1KQII3pIYUW-meteH412yeNxqPpphql4

No comments