Δηλώσεις Σκάρλου για το σεμινάριο «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Σκάρλου για το σεμινάριο «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ»



Το σεμινάριο επιμόρφωσης  του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή των προπονητών να είναι ικανοποιητική όπως δήλωσε στο greekhandball.com, ο πρόεδρός του, Σκάρλος Δημήτρης. Επίσης αναφέρθηκε στα επερχόμενα συνέδρια προπονητικής που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2020:
«Η συμμετοχή των προπονητών ήταν αρκετά ικανοποιητική. Το σεμινάριο ανταποκρινόταν ακριβώς στις ηλικιακές κατηγορίες 10 με 12 και 12 με 14. Ο λέκτορας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (σ.σ. Κάρλος Γκαρσία) έμεινε ευχαριστημένος από όλη την οργάνωση και τα σχόλια της έκθεσής του ήταν θετικά. Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. οργανώνει συνεχώς σεμινάρια και συμπόσια προπονητικής.Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τρίτο συνέδριο "Master Coach Course" σε Βόρεια Ελλάδα και Αθήνα . Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές που θα συμμετάσχουν να πάρουν το πτυχίο που θα τους κατατάξει στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Το σεμινάριο  "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ" διοργανώθηκε από τον ΣΥ.Π.Χ.Ε., την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, τον αθλητικό σύλλογο Αθηναϊκού και  τον Δήμο Βύρωνα.

No comments