Τι γράφουν ρουμανικά δίκτυα για το ματς Τιμισοάρα-Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι γράφουν ρουμανικά δίκτυα για το ματς Τιμισοάρα-Ολυμπιακός



Κοινή γραμμή ακολουθούν τα ρουμανικά δίκτυα για την αναμέτρηση Τιμισοάρα-Ολυμπιακός, καθώς την χαρακτηρίζουν εντυπωσιακή και δραματική. Το greekhandball.com... διάβασε όλα τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, που ασχολήθηκαν με το παιχνίδι και σας παρουσιάζει τι γράφουν οι Ρουμάνοι.


Το debanat.ro κάνει λόγο στον τίτλο του για ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο κείμενό του αναφέρει πως το ματς θα είναι αξιομνημόνευτο και τονίζει: «Οι φιλοξενούμενοι, μία δυνατή και ομοιογενής ομάδα, που αποτελείται κυρίως από Έλληνες παίκτες, έδωσαν τα πάντα ελπίζοντας πως θα επέστρεφαν εύκολα (σ.σ. στην Ελλάδα). Κατάφεραν να μετατρέψουν ένα καλό παιχνίδι σ' ένα πολύ καλό ματς, όμως η φιλοδοξία της Τιμισοάρα έκανε την αναμέτρηση συναρπαστική».

https://debanat.ro/2019/10/primul-episod-al-razboiului-balcanic-dintre-poli-si-olympiacos-castigat-de-violeti-dupa-un-meci-spectaculos_265579.html


Το opiniatimisoarei.ro επέλεξε τον τίτλο: «Πόσο δύσκολο, μα πόσο όμορφο! Η Τιμισοάρα νίκησε τον Ολυμπιακό, αλλά η πρόκριση θα παιχτεί (σ.σ. στην Ελλάδα)».
Στο κείμενό του υπογραμμίζει: «Ένα πραγματικό καρουζέλ συναισθημάτων, με ενθουσιασμό, φιλοδοξία, φόβο, λύπη, χαρά. Έτσι αισθάνθηκαν οι πάνω από 1.500 θεατές που διάλεξαν να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα, ζωντανά, από το γήπεδο». Επισημαίνει ακόμα: «Ένα ματς άξιο ευρωπαϊκών κυπέλλων, ακόμα και αν ήταν το πρώτο, με ανεβοκατεβάσματα και από τα δύο σύνολα».

https://www.opiniatimisoarei.ro/cat-de-greu-dar-ce-frumos-scm-poli-timisoara-invinge-olympiacos-dar-calificarea-se-joaca-in-retur/06/10/2019


«Δραματική νίκη για την Τιμισοάρα», γράφει ο τίτλος του agerpres.ro. «Η Τιμισοάρα πήρε μία απροσδόκητη νίκη», προσθέτουν οι Ρουμάνοι εντός κειμένου.

https://www.agerpres.ro/sport-intern/2019/10/06/handbal-masculin-victorie-dramatica-pentru-poli-timisoara-in-cupa-ehf--381054

No comments