Έξι γκολ η Τσάκαλου, αλλά ήττα για την Πόντραφκα Βετζέτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έξι γκολ η Τσάκαλου, αλλά ήττα για την Πόντραφκα Βετζέτα


Παρά τα έξι τέρματα που πέτυχε η Λαμπρίνα Τσάκαλου, η Πόντραφκα Βετζέτα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς, για το Champions League γυναικών, κόντρα στη Μετζ και ηττήθηκε με 40-26 (το ημίχρονο έληξε 24-13).
Η γαλλική ομάδα δεν αντιμετώπισε ουσιαστικές δυσκολίες και μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα έγινε αποτελεσματική στην άμυνα, ενώ συνέχισε να είναι παραγωγική στην επίθεση. Η Πόντραφκα Βετζέτα, έτσι, περιορίστηκε σημαντικά και έμεινε πίσω στο σκορ. Η έμπειρη, Μετζ, δεν ήταν δυνατόν να χάσει τον έλεγχο του αγώνα, ενώ προηγούνταν με 11 τέρματα στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, που πάτησε... γκάζι, αύξησε την διαφορά στο σκορ. Ο προπονητής της Μετζ, Εμανουέλ Μαγιονάντ, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιες παίκτριες, οι οποίες πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Τσάκαλου, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, αναδείχθηκε, μαζί με την συμπαίκτριά της, Στάνκο, πρώτη σκόρερ για την Πόντραφκα Βετζέτα, χάρη στα έξι γκολ που πέτυχε, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας δεχθεί κίτρινη κάρτα. Για την Μετζ, πρώτη σκόρερ ήταν η Μπουργκάρντ με οκτώ τέρματα. 

No comments