Θύμα της Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θύμα της Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός




Η Τιμισοάρα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και ο Ολυμπιακός έπεσε θύμα της. Οι Ρουμάνοι επιβλήθηκαν με 31-29 των Πειραιωτών σ' ένα ματς που... έκοβε την ανάσα και κρίθηκε, ουσιαστικά, στο τελευταίο λεπτό. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καλύψουν την διαφορά τερμάτων στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (12/10, 19:00), ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση του EHF Cup.
Στο πρώτο μέρος, το σύνολο του Γιώργου Ζαραβίνα φαινόταν αποτελεσματικό στην επίθεση, όμως ήταν προβληματικό αμυντικά. Η δραστήρια και ενθουσιώδης, Τιμισοάρα, έβρισκε διαδρόμους και «πλήγωνε» τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι γρήγορες απαντήσεις των Ερυθρολεύκων, καθώς και δύο χαμένα πέναλτι του Μαργιάνοβιτς λίγο πριν από την λήξη του πρώτου μισαώρου, οδήγησαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ 14-15.



Δείγματα για το ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες υπήρχαν ήδη από το πρώτο ημίχρονο και πράγματι η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού η αγωνία... χτύπησε κόκκινο στο φινάλε. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν βελτιώθηκε αμυντικά, ενώ η Τιμισοάρα, οι φίλοι της οποίας έδιναν παλμό στο ματς και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, είχε αστείρευτη ενέργεια. Κορυφαίος του αγώνα ήταν δίχως αμφιβολία ο Μαργιάνοβιτς που πέτυχε δέκα τέρματα, αλλά δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της Τιμισοάρα ήταν ο Ιριμέσκου, που αναζωογόνησε την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, καθώς σημείωσε έξι γκολ (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) σε ισάριθμες προσπάθειες.
Ο Ολυμπιακός δεν διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του σκορ, υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, σάστισε και δύο λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν. Στη συνέχεια, πήραν το προβάδισμα και «σφράγισαν» την νίκη με πέναλτι του Μαργιάνοβιτς.
Επιβεβαιώνεται, πάντως, πως ο τεχνικός της Τιμισοάρα, Πέρο Μιλόσεβιτς, ήξερε τι... έλεγε στις δηλώσεις του στο greekhandball.com, όταν παρουσίαζε την ομάδα του σαν τον φτωχό συγγενή, αφού προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να θολώσει τα νερά.



ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ: Ρενάνι, Μπαϊκάν 4, Σίμπαν 2, Φενίτσι 3, Ιριμέσκου 6, Μαργιάνοβιτς 10, Μιλόσεβιτς 5, Ναστάσιε, Νεάμστου, Πρίμπανιτς, Ρούσου, Σαντλόβεατς, Σομλέα 1, Τριφ, Βάρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αραπακόπουλος 7, Μπάγιος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καρβάτσκι 1, Λιάπης 1, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς, Σανίκης 1, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 3, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 4, Τζηράς 8

Δίλεπτα: 3 – 5

Πέναλτι: 3/5 – 1/1 



Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης:

http://www.greekhandball.com/2019/10/live_45.html

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Μιλόσεβιτς στο greekhandball.com:

http://www.greekhandball.com/2019/10/greekhandballcom_30.html

No comments