Τα "Λιοντάρια" παίζουν χαντμπολ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα "Λιοντάρια" παίζουν χαντμπολ !


Ο 51χρονος σήμερα Κώστας Αλεξιάδης γέννημα θρέμμα των Σερρών, διεθνής από το 1985 έως το 1995, ως πίβοτ του ΑΟ Σερρών και του ΒΑΟ, προπονητής σήμερα στον γενέθλιο τόπο του, την αγαπημένη του πόλη, έδωσε το σύνθημα για επανεκκίνηση του χαντμπολ στις Σέρρες.
Πως ; Με την συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό, με έμφαση στη δουλειά στην Ακαδημία, για την ανάδειξη παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου.


Η ανδρική ομάδα του Πανσερραϊκού ( με προπονητή επίσης τον Αλεξιάδη ) θα παίξει φέτος στην Β΄Εθνική, με 85 παιδιά στα αναπτυξιακά τμήματα να ετοιμάζουν το αύριο για τα ΄΄Λιοντάρια΄΄.


Η απόφαση για την αξιοποίηση της δυναμικής του Πανσερραϊκού, με την σωστή διαδικασία, δηλαδή με την δημιουργία ανεξάρτητης διοίκησης που θα διαχειρίζεται αυτόνομα τα ζητήματα του τμήματος χαντμπολ, πάρθηκε, με παρότρυνση του Αλεξιάδη πριν από 1 χρόνο.
Πέντε ( επίσης ) πρώην παίκτες του χαντμπολ, οι αδελφοί Βασίλης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Νικήτας Καραγιαννάκος, Αλέξανδρος Φουντουκίδης, Σάκης Καζακίδης, διοικούν το τμήμα και συνεργάζονται άριστα με τον ( παλιό φίλο τους ) Αλεξιάδη, για την εύρυθμη λειτουργία της Panserraikos Lion Academy Handball.


Στο γυναικείο τμήμα χαντμπολ, ένας ακόμα παλιός παίκτης, ο Κώστας Μαργαρίτης, είναι προπονητής Κορασίδων και Παγκορασίδων.



΄΄Ανήκουμε σε ένα μεγάλο σύλλογο, βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα, αλλά, θέλω πριν από όλα, να βάλω την δική μου φιλοσοφία στα παιδιά, δηλαδή, πρωτίστως, να γίνουν καλοί αθλητές και μετά όλα τα άλλα΄΄ λέει στο greekhandball.com ο Αλεξιάδης, ο οποίος θα πάει την επόμενη Κυριακή με τα παιδιά της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού στην Κοζάνη, ώστε να δούν αγωνιζόμενη την Εθνική ομάδα, ΄΄ώστε να έχουν παραστάσεις από χαντμπολ υψηλού επιπέδου ΄΄.


΄΄Θέλουμε να κάνουμε Ακαδημίες με παιδιά από την πόλη και σε βάθος τριετίας πιστεύουμε ότι θα μπορεί το φυτώριο να τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα ενώ ήδη φέτος θα προωθηθούν 4-5 έφηβοι΄΄ προσθέτει ο Αλεξιάδης.
Η πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού,  αποτελείται κατά κύριο λόγο από Σερραίους παίκτες, με τις προσθήκες των αθλητών και σπουδαστών στην Γυμναστική Ακαδημία Σερρών, Τσέλιου, Ντάμαρη, Προκοφίκα και Αλαμάνου.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments