Πετάει η Εθνική για Κύπρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πετάει η Εθνική για Κύπρο






Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, ολοκληρώνει σήμερα ( 6 μ.μ. ) την προετοιμασία της στη Νέα Κίο και πετά το πρωϊ της Τρίτης ( στις 8.10 ) με την πτήση 902 της Ολυμπιακής Αεροπορίας για την Λάρνακα, καθώς, την Τετάρτη αντιμετωπίζει στην Λευκωσία την Εθνική Κύπρου, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό Ομιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

Οι διεθνείς μας θα προπονηθούν στις 5 μ.μ. της Τρίτης και το ματς την Τετάρτη είναι στις 6.30 μ.μ.

Η συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα cablenetsports1HD ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Το live streaming θα είναι εφικτό, αλλά, με τίμημα 10 ευρώ.


Η Εθνική μας θα πετάξει την Πέμπτη στις 6.10 μ.μ. από την Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη με την πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας 553. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ( 5 μ.μ. ) η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχθεί το Ισραήλ στην Κοζάνη, στη δεύτερη συνάντηση της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στον Ομιλο μετέχει και η Φινλανδία.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Καραμπουρνιώτη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τιμισοάρα και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να είναι σε θέση να αγωνισθεί με το Ισραήλ. Επίσης, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη ( έως τώρα ) η συμμετοχή του Κανδύλα στην αποστολή.


Ο κ.Αρβανίτης ερωτηθείς από το greekhandball.com, έκανε το εξής σχόλιο για το παιχνίδι με την Κύπρο : "Πήγε καλά το καμπ που κάναμε με την Εθνική Νέων, είμαστε έτοιμοι και πάμε με καλή διάθεση στην Κύπρο. Λογικά, με την εικόνα που έχουμε από πέρσι, ο πρώτος λόγος μας ανήκει, όμως, η Κύπρος είναι σκληροτράχηλη στην έδρα της και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Νίκος Δελαγραμμάτικας



No comments