Θολό το τοπίο στις γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θολό το τοπίο στις γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας




Άγνωστο είναι, μέχρι σήμερα (21/10), εάν η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας θα συμμετάσχει, τελικά, στο Πρωτάθλημα της Α1. Ο Χρήστος Τζουβάρας προπονεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο ένα σύνολο 17-18 αθλητριών, που ανήκουν, ηλικιακά, στις κορασίδες και στις νεάνιδες.
Παρ' όλα αυτά, ο ο Τζουβάρας έχει αναφέρει σε συζητήσεις του πως δεν πρόκειται να «κατεβάσει» ο ίδιος την ομάδα στο γυναικείο Πρωτάθλημα, καθώς δεν θα ήθελε να εκτεθούν ούτε τα κορίτσια, αλλά ούτε και εκείνος. Άλλωστε, πολλοί αντιλαμβάνονται πως αυτή η ομάδα θα δυσκολευτεί υπέρμετρα, εφόσον αποφασιστεί η συμμετοχή της στην Α1, πράγμα που, ωστόσο, δεν αποκλείεται. Εάν συμβεί αυτό, τότε, εκτός απροόπτου, ο Φίλιππος Βέροιας δεν θα έχει στον πάγκο του τον Τζουβάρα, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο, υπεύθυνο για την καθοδήγησή του.
Πάντως, οι Ημαθιώτες δεν έχουν ενημερώσει ούτε την Ομοσπονδία για τις ακριβείς προθέσεις τους, σίγουρα όχι με επίσημο έγγραφο. Η ώρα του προγραμματισμένου εντός έδρας ματς, για την 1η αγωνιστική, με την Βέροια 2017 δεν έχει οριστεί και εκκρεμεί μόνο σε αυτή την αναμέτρηση.
   

No comments