Δηλώσεις Σκανδάλη - Δρανόβαλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Σκανδάλη - Δρανόβαλη


Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Προσοτσάνης και της Πυλαίας.
Ο προπονητής της νικήτριας ομάδας, της Πυλαίας, Βασίλης Σκανδάλης, ανέφερε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Η Προσοτσάνη κάνει αξιέπαινη προσπάθεια. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, στο τέλος έγινε. Μέτρησε η εμπειρία μας στην κατηγορία. Είχαμε ένα πλάνο και προσπαθήσαμε να το ακολουθήσουμε. Στην αρχή δεν μας βγήκε, ίσως λόγω του ενθουσιασμού του κόσμου της Προσοτσάνης. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, αυτό μας επηρέασε, μας παρέσυρε. Κάναμε προσπάθεια, για να βρούμε το κατάλληλο σχήμα. Η νίκη ήταν ένα βήμα, στοχεύουμε σε κάποια παιχνίδια. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Προσοτσάνης για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και τον κόσμο της ομάδας, γιατί η συμπεριφορά του ήταν άψογη».
Από την άλλη, ο τεχνικός της Προσοτσάνης, Πέτρος Δρανόβαλης, σχολίασε: «Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στην Α1 Γυναικών. Στο πρώτο μέρος, είχαμε ρυθμό, όμως δεν μπορέσαμε να συμπεριφερθούμε σωστά αμυντικά, σε διαστήματα του αγώνα. Δεχθήκαμε πολλά δίλεπτα και αυτό κοστίζει σε κάθε ομάδα. Επιπλέον, μάς έλειπαν οι Κατσιγιάννη, Σπυριδοπούλου, που είναι σε φάση αποθεραπείας. Θεωρώ ότι όταν θα μπουν θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα».
Τόνισε ακόμα: «Η εμπειρία, παρ' όλα αυτά, ήταν όμορφη, το γήπεδο γέμισε, ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι. Η δουλειά των προπονητών και των παραγόντων είναι να προσφέρουν αυτό το υπέροχο θέαμα. Να βλέπει καλά παιχνίδια ο κόσμος, να ευχαριστιέται. Στα επόμενα ματς θα αρχίσουμε να «δένουμε», θα βελτιώσουμε την άμυνά μας, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και στο τέλος θα κάνουμε αποτίμηση».

No comments