Ας μην επαναπαυτεί κανείς με την ΕΡΤ - Δικαίωση του χθεσινού (28/10) αποκλειστικού μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ας μην επαναπαυτεί κανείς με την ΕΡΤ - Δικαίωση του χθεσινού (28/10) αποκλειστικού μας


Το greekhandball.com ενημέρωσε αποκλειστικά, πλήρως και λεπτομερώς, το βράδυ της Δευτέρας (28/10) για τις παραμέτρους της κάλυψης από την ΕΡΤ του αγώνα ΑΕΚ-Διομήδης, με τον οποίο αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεταδόσεις, όπως αποκαλύψαμε έγκαιρα. Γίνεται μία αρχή και ελπίζουμε να είναι καλή η συνέχεια.
Για τα αντικειμενικά προβλήματα σε σχέση με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Πρωτάθλημα της Handball Premier, δεν πρόκειται να επανέλθουμε.
Οι εξελίξεις, βήμα προς βήμα, μας επιβεβαιώνουν πλήρως. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε. Και αποδεικνύεται ότι ήδη το έχουμε πράξει. Χαιρόμαστε επειδή οι προσπάθειές μας έχουν αντίκρισμα, όμως, ας μην επαναπαύεται κανείς.
Πρέπει να πιέζουμε και να αγωνιζόμαστε όλοι, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το Πρωτάθλημα θα το μεταδίδει (σταθερά) η ΕΡΤ από ανοιχτό κανάλι της και όχι μόνο από το web, διαδικτυακά δηλαδή.
Πρέπει να εξασφαλιστούν μεταδόσεις από τα γήπεδα όλων των ομάδων της κατηγορίας, σε κάθε αγωνιστική, ώστε να μην προβάλλονται μόνο τα παιχνίδια που θα αξιολογηθούν ως σημαντικά.
Πρέπει να τακτοποιηθούν έγκαιρα ημερομηνίες και ώρες, για την διαθεσιμότητα των γηπέδων και την εξεύρεση εισιτηρίων, πούλμαν και ξενοδοχείων ή εξασφάλιση αδειών εργαζομένων και στρατευμένων. Όλα έχουν την σημασία τους.
Πρέπει, επίσης, να προκύψει και οικονομικό αντάλλαγμα για την Ομοσπονδία και κατ΄επέκταση για τις ομάδες.
Το χαντμπολ είναι ΕΝΑ και είναι ΜΑΖΙ για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση από την ΕΡΤ.

ΥΓ Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στο χθεσινό (28/10) αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι της σεζόν

No comments