Το χάντμπολ δεν έχει ανάγκη από άλλα... στρατόπεδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χάντμπολ δεν έχει ανάγκη από άλλα... στρατόπεδα !



Η συντακτική ομάδα του greekhandball.com, με αφορμή την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, επιχειρεί μια αποτίμηση των τελευταίων ημερών.
Η ιστοσελίδα μας έδωσε λάμψη στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου χάντμπολ της χώρας μας, μέσα από θέματα, για τα οποία αφιερώσαμε πολλές ώρες εργασίας, μέσα από την παρουσίαση των ρόστερ που ΠΡΩΤΟΙ εμείς φέραμε στη δημοσιότητα και βεβαίως μέσα από την κάλυψη ΟΛΩΝ των αναμετρήσεων σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που δεν τόλμησε ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέσο ενημέρωσης.
Τρεις άνθρωποι είμαστε πίσω από αυτή την προσπάθεια και με αστείρευτη διάθεση και πολύ μεράκι προσπαθούμε να αναδείξουμε, να προβάλλουμε, να διαφημίσουμε, να προωθήσουμε το χάντμπολ. Αυτός είναι (και πρέπει να είναι) ο ρόλος μας. Είδαμε προοπτική στο άθλημα, είδαμε πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη και «επενδύουμε» με την δουλειά μας ελπίζοντας πως θα βάλουμε το λιθαράκι μας, για να «μεγαλώσει» το χάντμπολ στην Ελλάδα. Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή, φρεσκάδα στο άθλημα.
Τα συγχαρητήρια που λαμβάνουμε από πάρα πολλούς από εσάς και η αναγνώριση των κόπων μας, είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας.
Όμως, για να πετύχουμε περισσότερα, χρειαζόμαστε ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη. Το greekhandball.com, έχοντας «καθαρό» βλέμμα, είναι το «εργαλείο» με το οποίο το χάντμπολ μπορεί να γίνει περισσότερο εξωστρεφές, να αποκτήσει δυνατότερη (ψύχραιμη και αμερόληπτη) φωνή, να ακουστεί. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση είναι τεράστια και συνεχής.
Το χάντμπολ δεν έχει ανάγκη από άλλα... στρατόπεδα. Χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση. Εμείς είμαστε εδώ για να συμμαχήσουμε με ΟΛΟΥΣ σας και για να διαδώσουμε το άθλημα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, γιατί εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε.
Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο Γιώργος Δελαγραμμάτικας, ο Βασίλης Ριζάς, τρεις άνθρωποι με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ είναι οι δικοί σας σύμμαχοι, σύμμαχοι ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της οικογένειας του χάντμπολ !

No comments