Σήμερα (27/10,17:00), ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σήμερα (27/10,17:00), ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ανδρών



Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει το" δύο στα δύο" στον ομιλό της για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021. Σήμερα (27/10), στις 17:00, αντιμετωπίζει το Ισραήλ στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης Κοζάνης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3 και φυσικά το greekhandball.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξή του. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Αρβανίτης άφησε εκτός αποστολής τους Μωραϊτη, Καλόμοιρο και Παπαντωνόπουλο.

Η 16άδα της Εθνικής για την αναμέτρηση κόντρα στο Ισραήλ είναι: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

Γιάννης Αρβανίτης και Χρήστος Μυλωνάς περιμένουν την στήριξη του κόσμου όπως δήλωσαν και στη χθεσινή (26/10) συνέντευξη τύπου.

Γιάννης Αρβανίτης : «Είμαστε έτοιμοι. Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Το Ισραήλ είναι επίσης μία δυνατή ομάδα και όσοι έρθουν στο γήπεδο θα δουν ένα όμορφο θέαμα».

Χρήστος Μυλωνάς: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε εδώ μετά τα προκριματικά του ευρωπαϊκού. Έχουμε ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια, μία προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Κύπρο. Κάθε βαθμός θα μετρήσει σε αυτόν τον ανταγωνιστικό όμιλο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου».

No comments