Ρεσιτάλ ήθους από την ΚΥΡΙΑ Ελλη Κουμιτσάρσκα στη δήλωση της στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεσιτάλ ήθους από την ΚΥΡΙΑ Ελλη Κουμιτσάρσκα στη δήλωση της στο greekhandball.com


Η προπονήτρια του Πανοράματος HONDA Ελλη Κουμιτσάρσκα, έκανε στο greekhandball. com μία δήλωση υψηλού ήθους και ιδιαίτερου συμβολισμού, όχι μόνο  για την σπουδαία νίκη της ομάδας της επί της Νέας Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά, για την στάση ζωής και την κουλτούρα που θα έπρεπε να έχουμε όλοι, ειδικά σε στιγμές όπου αισθανόμαστε ότι έχουμε καταφέρει κάτι σπουδαίο.
Σεμνότητα και σοβαρότητα, από μία προπονήτρια που εκφράζεται στην τοποθέτηση της, πρωτίστως ως άνθρωπος του αθλητισμού, με προσέγγιση παιδαγωγικού χαρακτήρα :
΄΄ Είναι όντως μία πολύ σημαντική νίκη, επειδή κατά κύριο λόγο έχει να κάνει με την ενίσχυση της ψυχολογίας των παικτριών μου. Οταν η ηλικία είναι νεανική και τα ψυχικά δεδομένα ακόμα ευάλωτα, κάθε μία επιβράβευση μετά από σκληρή δουλειά είναι καλοδεχούμενη. Και σαφώς η νίκη αυτή είναι μία επιβράβευση. Πιστεύω πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις και στο κάθε τι θετικό και νιώθω ευτυχισμένη όταν βλέπω τους ανθρώπους που έχω επιλέξει στη ζωή μου να χαμογελάνε. Θα ήθελα πάρα πολύ, μαζί με τα κορίτσια μου βέβαια, να εξελίσσουμε την ομάδα έτσι ώστε καθεμία να είναι πολύτιμη και με το παιχνίδι της να αναδεικνύει και τα προσόντα των υπόλοιπων κοριτσιών΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας


No comments