Σε νέα χέρια το greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε νέα χέρια το greekhandball.com



Όπως θα παρατηρήσατε, την τελευταία εβδομάδα, η ιστοσελίδα σας, έγινε πιο ενεργή. Με πρωτογενές ρεπορτάζ, πολλά νεα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο, το greekhandball.com περνάει περνάει πλέον σε μια νεα εποχή, που ξεκινάει με την ανάληψη της διεύθυνσης και της διαχείρισης της ιστοσελίδας, από έναν πολύ γνωστο και διακεκριμένο δημοσιογράφο, το μέλος του ΠΣΑΤ, Νίκο Δελαγραμμάτικα.

Στο πλευρό του Νίκου, θα βρίσκονται ο Γιώργος Δελαγραμμάτικας, πτυχιούχος της Παντείου συντάκτης της Live τα τελευταία 5 έτη και ο Βασίλης Ριζάς πτυχιούχος ΜΜΕ και Επικοινωνίας του ΕΚΠΑ. Μια δυνατή ομάδα που θα διευρύνει τη θεματολογία με τα νέα του ελληνικού χάντμπολ.

Μετά από μια δεκαετή διαδρομή, στην οποία δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις, με πολύ μεράκι, ατελείωτο χρόνο δουλειάς, με 9.941.000 επισκέψεις από 596.511 χρήστες και 13.400 αναρτήσεις, αποχωρώ από την διαχείριση του greekhandball.com, με την σιγουριά ότι, η εμπειρία, η εγκυρότητα και ο επαγγελματισμός του Νίκου, θα αποτελέσουν στοιχεία που θα αναβαθμίσουν την προβολή του αθλήματος και θα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο, στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών του, κάτι που είναι και το ζητούμενο.


Στάθης Παπαχαρτοφύλης
BSc Sports Management

No comments