Η Bianco Monte Δράμα 1986 τίμησε τους αθλητές της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Bianco Monte Δράμα 1986 τίμησε τους αθλητές της



Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΑΠΚ Κραχτίδης με την παρουσία 385 αθλητών και φίλων της ομάδας της Δράμας, βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου για την πολύτιμη συνεισφορά τους. 

Τιμήθηκαν οι Ιωάννης Κοτσαμαρίκογλου και Κωνσταντίνος Γουργούμης, όπως και η Ελένη Ποιμενίδου για τα χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες, ο Ευγένιος Τουγκελίδης, πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Handball Premier και ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Θωμίδης.

Ο σύλλογος της Δράμας με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook, ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν για την υλοποίηση της Δράσης, συνεχίζουμε. Χωρίς έπαρση, χωρίς πολλά λόγια αλλά με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο του υψηλού επιπέδου που χαράζουν οι παίκτες και οι προπονητές μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το παν γιατί το αξίζουν. Το ίδιο πρέπει να κάνει και όλη η πόλη».

No comments