Νίκησε τον Διομήδη ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκησε τον Διομήδη ο Ολυμπιακός



Παραμένει ζεστός ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση επί της Μπόρατς στα πλαίσια του EHF Cup. Οι «ερυθρόλευκοι», σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο κλειστό του Ρέντη, επιβλήθηκαν του Διομήδη με σκορ 25-16 (10-9 ημίχρονο).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δοκίμασε σχήματα και είδε τους παίκτες τους να βγάζουν ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στη νίκη.

Στο χθεσινό παιχνίδι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Θοδωρής Δεληχρήστος ,μετά από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

 Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, με δηλώσεις που παραχώρησε στο olympiakossfp.gr.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό κόντρα στον Διομήδη όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια δεδομένου ότι είμαστε σε μια περίοδο όπου προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και το ρυθμό μας. Θα συνεχίσουμε τα φιλικά αυτή την εβδομάδα με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επέστρεψε και ο Δεληχρήστος κάτι που μας χαροποιεί και ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης με τη σειρά του διαπίστωσε ότι η ομάδα είναι ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο αλλά μέρα με την ημέρα βελτιώνεται.
Οι δηλώσεις του στο olympiakossfp.gr: «Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας παρότι έχουμε δώσει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του EHF. Ακόμα βρίσκουμε το ρυθμό μας και τη χημεία με τα νέα παιδιά στην ομάδα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ κόντρα στον Διομήδη, όσοι παίξαμε δώσαμε το 100% και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Τα φιλικά τεστ συνεχίζονται σήμερα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι υποδέχονται τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλεφειας.

No comments