Μιλόσεβιτς : "Κώστα Τσιλιμπάρη, μην παίξεις καλά..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιλόσεβιτς : "Κώστα Τσιλιμπάρη, μην παίξεις καλά..."




"Η Τιμισοάρα είναι το φαβορί για να προχωρήσει στο EHF Cup και για το μόνο που ...λυπάμαι είναι ότι θα στεναχωρήσω τον αγαπημένο μου φίλο Κώστα Τσιλιμπάρη, έναν μεγάλο άνθρωπο και τερματοφύλακα" δήλωσε ο προπονητής της Πολιτέχνικα Τιμισοάρα Πέρο Μιλόσεβιτς, στο greekhandball.com


Ο 57χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός είχε επιλέξει για την Αλγκεθίρα, πριν από 13 χρόνια, τον Τσιλιμπάρη, μετά από πρόταση του γιού του, Βουκ, με τον οποίο ο γκολκήπερ του Ολυμπιακού ήταν, πρωτύτερα, συμπαίκτης στον Δούκα.


"Είναι τερματοφύλακας-φαινόμενο και μαζί μου, είχε κάνει πολύ μεγάλες εμφανίσεις" λέει ο Μιλόσεβιτς και προσθέτει : ΄"Περίμενα ότι θα είχε σταματήσει, όμως, είναι λογικό ότι ο Ολυμπιακός αναγνωρίζει ότι ο Κώστας μπορεί, ακόμα, να τον βοηθήσει. Οταν τον δώ, στο γήπεδο μας, στις 6 Οκτωβρίου, θα τον καλωσορίσω με την καλύτερη διάθεση μου, αλλά, θα του πώ ότι αυτή την φορά...δεν θέλω να παίξει καλά. Και αυτό...ελπίζω να συμβεί...Γιατί, ξέρω, τι μπορεί να κάνει αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας...".


Για τον Ολυμπιακό, ο Πέρο Μιλόσεβιτς, έχει ξεκάθαρη εικόνα : "Είναι από τα μεγαλύτερα αθλητικά ονόματα της Ευρώπης και εκπροσωπεί μία χώρα που λατρεύω, την Ελλάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα, την οποία πρέπει να αναλύσουμε με προσοχή, βλέποντας όλα τα βίντεο και συγκεντρώνοντας κάθε χρήσιμη πληροφορία. Απέναντι στην Μπόρατς, ήταν καταπληκτικός ο Ολυμπιακός, όμως, εμείς είμαστε καλύτεροι από την Μπόρατς. Η Τιμισοάρα είναι Κυπελλούχος Ρουμανίας και έχει περισσότερες πιθανότητες, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, τον οποίο ωστόσο, σεβόμαστε. Είναι σοβαρό πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι παίζει στο γήπεδο του το δεύτερο ματς, όμως, εμείς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε νίκη με σκορ ασφαλείας στον πρώτο αγώνα".


Σε σχέση με την περσινή σεζόν, ο γκολκήπερ Τσατσούκ, προέρχεται από εγχείρηση στο πόδι και θα επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου ενώ ο Πέρο Μιλόσεβιτς υποστηρίζει ότι "αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του, η αποχώρηση, για το ισπανικό πρωτάθλημα, του Ορμποβιτς, ο οποίος έφυγε 5 ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, δυσαρεστημένος για μικροπροβλήματα που υπήρχαν, όπως παντού άλλωστε, σε σχέση με τα οικονομικά της ομάδας, τα οποία ίσχυαν για όλους μας και πάντως αντιμετωπίσθηκαν πλήρως".


Μεταγραφικές προσθήκες αποτελούν οι Μπαμπασαφάρι, Σομλέα, Μπαϊκάν ενώ στο δυναμικό της Τιμισοάρα εντάχθηκε και ο Ναστάζιε, που είναι παιδί της ομάδας και της πόλης.


Για την Τιμισοάρα, ισχύει ότι θα παίξει με τον Ολυμπιακό, έχοντας 4, επιπλέον, επίσημα ματς στο ενεργητικό της, καθώς, οι υποχρεώσεις της στο Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα Ρουμανίας, άρχισαν από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.


΄΄Ναι, είναι αλήθεια ότι περιμένω να έχουμε καλύτερο ρυθμό, όμως, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες. Ο Ολυμπιακός είναι, ήδη, σε καλή κατάσταση. Θα είμαστε και εμείς εντάξει. Στο ξεκίνημα, πάντως, δεν έχουμε, προς το παρόν, ρέντα. Χάσαμε στο Σούπερ Καπ από την πανίσχυρη Δυναμό Βουκουρεστίου, πρωταθλήτρια πέρσι, με 2 γκολ και μετά από 3 ημέρες πήγαμε, με κατάκοπη την ομάδα, στο Βουκουρέστι, όπου ηττηθήκαμε, πάλι στις λεπτομέρειες, από την Στεάουα, αν και στο πρώτο μέρος, παίξαμε θαυμάσια. Με την Mπαϊα Μάρε, χάσαμε ευκαιρία στο τέλος και μείναμε στην ισοπαλία στο γήπεδο μας. Σταδιακά, ανεβαίνουμε και περιμένω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δούμε 2 ωραία ματς με τον Ολυμπιακό, όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου...’’.



Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments